mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

15 yaşında genç boksör Azra Nur Çetin Fenerbahçe’ye transfer oldu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.08.2024 - 11:45, Güncelleme: 09.08.2024 - 11:28
 

15 yaşında genç boksör Azra Nur Çetin Fenerbahçe’ye transfer oldu

15 yaşında genç boksör Azra Nur Çetin Fenerbahçe’ye transfer oldu

Fenerbahçe, milli boksör Azra Nur Çetin’i renklerine bağladı.Adana’nın Kozan ilçesinde alt yapı takımında yetişen milli boksör Azra Nur Çetin geçtiğimiz yıl Avrupa Şampiyonasında 3. olarak adını duyurdu. Azra Nur Çetin Bosna Hersek’te düzenlenen turnuvaya katılarak çeyrek finale kadar yükseldi. Turnuvanın ardından genç boksör Fenerbahçe’ye transfer oldu.Çetin “Fenerbahçe’ye transfer olduğum için çok mutluyum. Fenerbahçe Türkiye’nin en iyi boks yetiştiren takımı bende kendimi geliştirip sürekli çalışacağım ve 2028 Dünya Şampiyonası’nda şampiyon olacağım. Fenerbahçe’ye transfer olmamda emeği geçen Fatih Öztürk hocam ve herkese çok teşekkür ediyorum. Çok heyecanlıyım 2028 Dünya Şampiyonası için çalışmalara şimdiden başladım. Fenerbahçe’deki takım arkadaşlarımla birlikte verimli çalışmalar yapacağım” dedi.Kozan’da genç sporcuları yetiştiren antrenör Fatih Öztürk’te Fenerbahçe’de hoca olarak kariyerine devam edecek. Öztürk “Fenerbahçe’ye transfer olmanın heyecanını yaşıyorum. Fenerbahçe Spor Kulübü boksta en iyi takım olduğu için gelen teklifi kabul ettik. Bundan sonra Kozan’da yaşayan genç sporcularımızı Fenerbahçe arması altında yetiştirmeye devam edeceğim. Azra Nur kardeşimin transfer olması bizleri çok mutlu etti. Azra Nur Kozan’a örnek olacak. Fenerbahçe ile daha verimli ve özverili şekilde çalışarak, genç yetenekleri yetiştireceğiz" diye konuştu.
15 yaşında genç boksör Azra Nur Çetin Fenerbahçe’ye transfer oldu
Fenerbahçe, milli boksör Azra Nur Çetin’i renklerine bağladı.
Adana’nın Kozan ilçesinde alt yapı takımında yetişen milli boksör Azra Nur Çetin geçtiğimiz yıl Avrupa Şampiyonasında 3. olarak adını duyurdu. Azra Nur Çetin Bosna Hersek’te düzenlenen turnuvaya katılarak çeyrek finale kadar yükseldi. Turnuvanın ardından genç boksör Fenerbahçe’ye transfer oldu.
Çetin “Fenerbahçe’ye transfer olduğum için çok mutluyum. Fenerbahçe Türkiye’nin en iyi boks yetiştiren takımı bende kendimi geliştirip sürekli çalışacağım ve 2028 Dünya Şampiyonası’nda şampiyon olacağım. Fenerbahçe’ye transfer olmamda emeği geçen Fatih Öztürk hocam ve herkese çok teşekkür ediyorum. Çok heyecanlıyım 2028 Dünya Şampiyonası için çalışmalara şimdiden başladım. Fenerbahçe’deki takım arkadaşlarımla birlikte verimli çalışmalar yapacağım” dedi.
Kozan’da genç sporcuları yetiştiren antrenör Fatih Öztürk’te Fenerbahçe’de hoca olarak kariyerine devam edecek. Öztürk “Fenerbahçe’ye transfer olmanın heyecanını yaşıyorum. Fenerbahçe Spor Kulübü boksta en iyi takım olduğu için gelen teklifi kabul ettik. Bundan sonra Kozan’da yaşayan genç sporcularımızı Fenerbahçe arması altında yetiştirmeye devam edeceğim. Azra Nur kardeşimin transfer olması bizleri çok mutlu etti. Azra Nur Kozan’a örnek olacak. Fenerbahçe ile daha verimli ve özverili şekilde çalışarak, genç yetenekleri yetiştireceğiz" diye konuştu.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop