mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

AKUT Depreme Alanya'da Hazırlanıyor

Gündem 27.11.2021 - 17:15, Güncelleme: 27.11.2021 - 17:15
 

AKUT Depreme Alanya'da Hazırlanıyor

AKUT ve Alanya Belediyesi arasında imzalan işbirliği protokolü kapsamında olası depreme hazırlık çalışmaları devam ediyor. AKUT bu kez Alanya İnşaat Mühendisleri Odası üyelerine depremlerde yapı mühendisliği öncesinde yapılan bir farkındalık eğitimi verdi.

Alanya Belediyesi AKUT ile imzaladığı işbirliği protokolü kapsamında eğitimlerin yanı sıra olası bir deprem felaketinde daha iyi müdahale edebilmek için AKUT ve İnşaat Mühendisleri Odası üyeleri ile üçlü bir organizasyon Merkezi oluşturuyor. Bu kapsamda AKUT Derneği Alanya’daki İnşaat Mühendislerine Alanya Belediyesi Şantiyesinde oluşturulan parkurlarda uygulamalı farkındalık eğitimi verildi. Kesme delme gibi başlıklarda İnşaat Mühendisleri, afetlerde yıkılmış binalarda daha iyi müdahale yapabilmek sıkı bir eğitime tabi tutuldular. AKUT Derneği Başkanı Recep Şalcının da katıldığı eğitim parkurunu ziyaret eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, katılımcılarla sohbet ederek eğitimler hakkında bilgi aldı. AKUT BAŞKANI AVCI, “ BELEDİYE BAŞKANIMIZIN DESTEKLERİ İLE BU BÖLGEDE BİR ORGANİZASYON MERKEZİ OLUŞTURUYORUZ” Eğitimler hakkında bilgi veren AKUT Derneği Başkanı Recep Şalcı şunları söyledi:  “Bu eğitimi Alanya Belediyesi ve İnşaat Mühendisleri ile üçlü bir organizasyon olarak gerçekleştiriyoruz.  Afetlerde yıkılmış binalarda daha iyi müdahale edebilmek için yapı mühendisliği öncesinde gerçekleştirdiğimiz bir farkındalık eğitimi. Olası bir afette hazır olmak adına bu çalışmayı yapıyoruz. Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’inde ziyareti ile bu bölgede bir koordinasyon merkezi oluşturmak ve afetleri ortak olarak yönetmek için yaptığımız çalışmanın bir parçasını oluşturuyor”. BAŞKAN YÜCEL, “ AFETLERE HAZIR OLMAK VE EN İYİ ŞEKİLDE YÖNETMEK  İÇİN ÇALIŞIYORUZ” Alanya Belediyesinin AKUT’un eğitimleri için dizayn ettiği Oba Şantiyesindeki Eğitim parkurlarını ziyaret eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, olası bir afette ortak yönetim merkezini en güçlü şeklide oluşturmak istiyoruz. Depremlere profesyonel bir şekilde müdahale etmek ve afetlerde hazır olmak için sürdürdüğümüz eğitimlerin bir parçasını gerçekleştiriyoruz. İnşaat Mühendislerimize ve AKUT Derneğine teşekkür ediyorum” dedi.
AKUT ve Alanya Belediyesi arasında imzalan işbirliği protokolü kapsamında olası depreme hazırlık çalışmaları devam ediyor. AKUT bu kez Alanya İnşaat Mühendisleri Odası üyelerine depremlerde yapı mühendisliği öncesinde yapılan bir farkındalık eğitimi verdi.

Alanya Belediyesi AKUT ile imzaladığı işbirliği protokolü kapsamında eğitimlerin yanı sıra olası bir deprem felaketinde daha iyi müdahale edebilmek için AKUT ve İnşaat Mühendisleri Odası üyeleri ile üçlü bir organizasyon Merkezi oluşturuyor. Bu kapsamda AKUT Derneği Alanya’daki İnşaat Mühendislerine Alanya Belediyesi Şantiyesinde oluşturulan parkurlarda uygulamalı farkındalık eğitimi verildi. Kesme delme gibi başlıklarda İnşaat Mühendisleri, afetlerde yıkılmış binalarda daha iyi müdahale yapabilmek sıkı bir eğitime tabi tutuldular. AKUT Derneği Başkanı Recep Şalcının da katıldığı eğitim parkurunu ziyaret eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, katılımcılarla sohbet ederek eğitimler hakkında bilgi aldı.

AKUT BAŞKANI AVCI, “ BELEDİYE BAŞKANIMIZIN DESTEKLERİ İLE BU BÖLGEDE BİR ORGANİZASYON MERKEZİ OLUŞTURUYORUZ”

Eğitimler hakkında bilgi veren AKUT Derneği Başkanı Recep Şalcı şunları söyledi:  “Bu eğitimi Alanya Belediyesi ve İnşaat Mühendisleri ile üçlü bir organizasyon olarak gerçekleştiriyoruz.  Afetlerde yıkılmış binalarda daha iyi müdahale edebilmek için yapı mühendisliği öncesinde gerçekleştirdiğimiz bir farkındalık eğitimi. Olası bir afette hazır olmak adına bu çalışmayı yapıyoruz. Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel’inde ziyareti ile bu bölgede bir koordinasyon merkezi oluşturmak ve afetleri ortak olarak yönetmek için yaptığımız çalışmanın bir parçasını oluşturuyor”.

BAŞKAN YÜCEL, “ AFETLERE HAZIR OLMAK VE EN İYİ ŞEKİLDE YÖNETMEK  İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Alanya Belediyesinin AKUT’un eğitimleri için dizayn ettiği Oba Şantiyesindeki Eğitim parkurlarını ziyaret eden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, olası bir afette ortak yönetim merkezini en güçlü şeklide oluşturmak istiyoruz. Depremlere profesyonel bir şekilde müdahale etmek ve afetlerde hazır olmak için sürdürdüğümüz eğitimlerin bir parçasını gerçekleştiriyoruz. İnşaat Mühendislerimize ve AKUT Derneğine teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop