mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Akseki’ye Yardıma Koştu

Gündem 26.01.2022 - 10:37, Güncelleme: 26.01.2022 - 10:37
 

Alanya Akseki’ye Yardıma Koştu

Alanya Belediyesi’nin karla mücadeleye destek amacıyla komşusu Akseki’ye gönderdiği greyder ve personeller bölgedeki çalışmalarına devam ediyor. Alanya Belediyesi’nin greyderi karda mahsur kalan bir vatandaşı ve hayvanlarını kurtardı.

Alanya’nın komşusu Akseki’de özellikle kırsal mahallerde karla yoğun bir şekilde mücadele ediliyor. Akseki’ye yardım elini uzatan Alanya Belediyesi, bir greyder ve personelleri ile bölgedeki çalışmalara destek vermeye devam ediyor. Akseki’de çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi ekipleri Akseki’nin Bademli Mahallesi’nde mahsur kalan bir vatandaşı kurtardı. VATANDAŞ VE HAYVANLARI KURTARILDI Akseki’nin Bademli Mahallesi’nde hayvancılık ile uğraşan İsmail Tuğsuz isimli vatandaş yolların kapanması ile hayvanları ile mahsur kalmıştı. Bölgeye sevk edilen Alanya Belediyesi ekipleri başarılı çalışmalar sonrası mahalle yollarını açarak vatandaşı ve hayvanlarını kurtardılar. Yolu açılarak kurtarılan İsmail Tuğsuz, Alanya Belediyesi’ne teşekkür etti. 
Alanya Belediyesi’nin karla mücadeleye destek amacıyla komşusu Akseki’ye gönderdiği greyder ve personeller bölgedeki çalışmalarına devam ediyor. Alanya Belediyesi’nin greyderi karda mahsur kalan bir vatandaşı ve hayvanlarını kurtardı.

Alanya’nın komşusu Akseki’de özellikle kırsal mahallerde karla yoğun bir şekilde mücadele ediliyor. Akseki’ye yardım elini uzatan Alanya Belediyesi, bir greyder ve personelleri ile bölgedeki çalışmalara destek vermeye devam ediyor. Akseki’de çalışmalarını sürdüren Alanya Belediyesi ekipleri Akseki’nin Bademli Mahallesi’nde mahsur kalan bir vatandaşı kurtardı.

VATANDAŞ VE HAYVANLARI KURTARILDI

Akseki’nin Bademli Mahallesi’nde hayvancılık ile uğraşan İsmail Tuğsuz isimli vatandaş yolların kapanması ile hayvanları ile mahsur kalmıştı. Bölgeye sevk edilen Alanya Belediyesi ekipleri başarılı çalışmalar sonrası mahalle yollarını açarak vatandaşı ve hayvanlarını kurtardılar. Yolu açılarak kurtarılan İsmail Tuğsuz, Alanya Belediyesi’ne teşekkür etti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop