mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Belediyesi’nden 4 mahalleyi bağlayan yolda asfalt çalışması

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 19.07.2024 - 14:26, Güncelleme: 19.07.2024 - 11:32
 

Alanya Belediyesi’nden 4 mahalleyi bağlayan yolda asfalt çalışması

Alanya Belediyesi’nden 4 mahalleyi bağlayan yolda asfalt çalışması

Alanya Belediyesi, alt yapı ve hazırlık aşamalarını tamamladığı Mahmutseydi Çevre Yolu’nda sathi asfalt kaplama çalışması başlattı. 4 mahalleyi birbirine bağlayan 7 kilometrelik yoldaki çalışma kısa sürede tamamlanarak vatandaşın kullanımına açılacak.Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir yanında asfalt çalışmalarına devam ediyor. Koordineli bir şekilde çalışan ekipler, vatandaşların talepleri ve yapılan tespitler sonucu ihtiyaç olan bölgelerde yama ve asfaltlama çalışması yürütüyor.Kısa sürede tamamlanacakKarakocalı Mahallesi’ndeki çalışmaları sürdüren ekipler, Mahmutseydi Mahallesi Çevre Yolu’nda da sathi asfalt kaplama işlemine başladı. Kombi sathi kaplama araçlarıyla yapılan, 7 kilometre uzunluğunda ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı yolda sathi asfalt kaplama gerçekleştiriliyor. Kısa sürede çalışmaların tamamlanmasının ardından 4 mahalleyi birbirine bağlayan Mahmutseydi Çevre Yolu vatandaşların kullanımına açılacak.
Alanya Belediyesi’nden 4 mahalleyi bağlayan yolda asfalt çalışması
Alanya Belediyesi, alt yapı ve hazırlık aşamalarını tamamladığı Mahmutseydi Çevre Yolu’nda sathi asfalt kaplama çalışması başlattı. 4 mahalleyi birbirine bağlayan 7 kilometrelik yoldaki çalışma kısa sürede tamamlanarak vatandaşın kullanımına açılacak.
Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir yanında asfalt çalışmalarına devam ediyor. Koordineli bir şekilde çalışan ekipler, vatandaşların talepleri ve yapılan tespitler sonucu ihtiyaç olan bölgelerde yama ve asfaltlama çalışması yürütüyor.
Kısa sürede tamamlanacak
Karakocalı Mahallesi’ndeki çalışmaları sürdüren ekipler, Mahmutseydi Mahallesi Çevre Yolu’nda da sathi asfalt kaplama işlemine başladı. Kombi sathi kaplama araçlarıyla yapılan, 7 kilometre uzunluğunda ve vatandaşların yoğun olarak kullandığı yolda sathi asfalt kaplama gerçekleştiriliyor. Kısa sürede çalışmaların tamamlanmasının ardından 4 mahalleyi birbirine bağlayan Mahmutseydi Çevre Yolu vatandaşların kullanımına açılacak.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop