mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Belediyesi’nin Eğitime Desteği Sürüyor

Eğitim 23.11.2022 - 15:25, Güncelleme: 23.11.2022 - 15:25
 

Alanya Belediyesi’nin Eğitime Desteği Sürüyor

Alanya Belediyesi, Alanya genelinde eğitim-öğretim gören 4. ve 12. sınıf arası 50 bin öğrenciye Alanya Başarıyı Artırma Projesi (ALBAP) kapsamında sınav düzenledi.

Alanya Belediyesi, Antalya Valiliği’nin başlattığı Antalya'da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi (AHENK) kapsamında Alanya genelindeki okullarda sınav düzenledi. Alanya Başarıyı Artırma Projesi (ALBAP) adı altında düzenlenen ve 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12. sınıflar olmak üzere toplamda yaklaşık 50 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleşen sınavlar ile kentin eğitim-öğretim raporunun da çıkarılması hedefleniyor.   “EĞİTİMDEKİ DURUMUMUZU GÖRMEK İSTİYORUZ” Alanya Belediyesi olarak eğitime çok önem veren bir anlayış benimsediklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya Belediyesi bugün okullar, yurtlar, kreşler, kütüphaneler, etüt merkezleri yaptıran bir konumdadır. Eğitime her zaman önem veriyor, eğitim odaklı anlayışı her kadememizde benimsemeye çalışıyoruz. Bu anlamda kent genelindeki eğitim seviyesini ölçmek, öğrencilerimizin ve okullarımızın kendi durumlarını, velilerimizin çocuklarının seviye takibini yapabilmeleri ve öğrencilerimizin sınav stresiyle başa çıkabilme yetisi kazanabilmeleri için Antalya Valiliğimizin başlattığı AHENK Projesi kapsamında öğrencilerimiz adına elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Umuyoruz ki öğrencilerimiz kendilerini bu sınavlar ile daha ileri noktalara taşıyacaklardır” diye konuştu.
Alanya Belediyesi, Alanya genelinde eğitim-öğretim gören 4. ve 12. sınıf arası 50 bin öğrenciye Alanya Başarıyı Artırma Projesi (ALBAP) kapsamında sınav düzenledi.

Alanya Belediyesi, Antalya Valiliği’nin başlattığı Antalya'da Hedeflenen Eğitime Nitelik Kazandırma Projesi (AHENK) kapsamında Alanya genelindeki okullarda sınav düzenledi. Alanya Başarıyı Artırma Projesi (ALBAP) adı altında düzenlenen ve 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12. sınıflar olmak üzere toplamda yaklaşık 50 bin öğrencinin katılımıyla gerçekleşen sınavlar ile kentin eğitim-öğretim raporunun da çıkarılması hedefleniyor.

 

“EĞİTİMDEKİ DURUMUMUZU GÖRMEK İSTİYORUZ”

Alanya Belediyesi olarak eğitime çok önem veren bir anlayış benimsediklerini belirten Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Alanya Belediyesi bugün okullar, yurtlar, kreşler, kütüphaneler, etüt merkezleri yaptıran bir konumdadır. Eğitime her zaman önem veriyor, eğitim odaklı anlayışı her kadememizde benimsemeye çalışıyoruz. Bu anlamda kent genelindeki eğitim seviyesini ölçmek, öğrencilerimizin ve okullarımızın kendi durumlarını, velilerimizin çocuklarının seviye takibini yapabilmeleri ve öğrencilerimizin sınav stresiyle başa çıkabilme yetisi kazanabilmeleri için Antalya Valiliğimizin başlattığı AHENK Projesi kapsamında öğrencilerimiz adına elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Umuyoruz ki öğrencilerimiz kendilerini bu sınavlar ile daha ileri noktalara taşıyacaklardır” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop