mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Gökbel Güreşleri’nde Kubat Sahne Alacak

Gündem 17.07.2024 - 12:11, Güncelleme: 17.07.2024 - 12:41
 

Alanya Gökbel Güreşleri’nde Kubat Sahne Alacak

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 18.'si düzenlenecek olan Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri Festivali, 27 Temmuz Cumartesi günü başlıyor. Festival kapsamında ünlü sanatçı Kubat, Cumartesi günü sahne alacak.

Alanya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, festival hazırlıkları tüm hızıyla devam ettiği belirtilirken ekipler, cami avlusuna vinç yardımıyla jeneratör yerleştirirken, güreş alanına tribün kurma çalışmaları da aralıksız sürüyor. Alanya Belediyesi tarafından konser alanına sanatçı kulisleri de kurulmuş olduğunun özellikle belirtilmesi vatandaşın dikkatini çekti. Vatandaşların 'Sanatçı Kulisi' hakkında gülümseten bazı sosyal medya yorumlarında, "Sanatçıın kulisi çok önemli bir hizmet goca Gökbel yaylasında yapılacak hazırlıkların başında geliyor.", "Hizmetlerin en büyüğü tebrik ediyoruz başkanımızı." , "Kubat'ı severiz sayarız güzel bir tecih olmuş. Kubatın sizin kadar bu kulise önem verdiğini düşünmüyorum." dediler.   
Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 18.'si düzenlenecek olan Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri Festivali, 27 Temmuz Cumartesi günü başlıyor. Festival kapsamında ünlü sanatçı Kubat, Cumartesi günü sahne alacak.

Alanya Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, festival hazırlıkları tüm hızıyla devam ettiği belirtilirken ekipler, cami avlusuna vinç yardımıyla jeneratör yerleştirirken, güreş alanına tribün kurma çalışmaları da aralıksız sürüyor.

Alanya Belediyesi tarafından konser alanına sanatçı kulisleri de kurulmuş olduğunun özellikle belirtilmesi vatandaşın dikkatini çekti.

Vatandaşların 'Sanatçı Kulisi' hakkında gülümseten bazı sosyal medya yorumlarında, "Sanatçıın kulisi çok önemli bir hizmet goca Gökbel yaylasında yapılacak hazırlıkların başında geliyor.", "Hizmetlerin en büyüğü tebrik ediyoruz başkanımızı." , "Kubat'ı severiz sayarız güzel bir tecih olmuş. Kubatın sizin kadar bu kulise önem verdiğini düşünmüyorum." dediler. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop