mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Ambulans Kaza Yaptı!

Asayiş 19.09.2021 - 22:10, Güncelleme: 19.09.2021 - 22:45
 

Alanya’da Ambulans Kaza Yaptı!

Alanya'nın İncekum mahallesi'nde ambulans ile ticari aracın çarpışması sonucu bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiyere göre, Kaza, Alanya'nın İncekum mahallesi'nde D-400 karayolu üzerinde kontrolsüz kavşakta saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Alanya istikametinde olan Ambulans, kontrolsüz kavşakta  ticari araç sürücüsünün yola dikkatsizce çıkması sonucu ambulansa çarparak kazaya sebebiyet verdi. Şans eseri Ambulansta hasta bulunmazken, kaza sonucu aracı refüje çıkan ticari araç sürücüsü yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ekipleri araç sürücüsüne ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdılar. Kaza ile ilgili sorutuşturma başlatıldı.  Kaza mahalinde bulunan İncekum Mahallesi Muhtarı Orhan Baysal yetkililere seslenerek yaşanan kazalara tepki gösterdi. Baysal "İncekum kavşağı yine bildiğimiz gibi kaza ile sarsıldı.Yetkililer ne zaman çözüm bulacak ?Duyarlı ( varsa) yetkililere duyurulur. Artık çözüm bulun sabrımız kalmadı." ifadeleri ile tepkisini gösterdi.   
Alanya'nın İncekum mahallesi'nde ambulans ile ticari aracın çarpışması sonucu bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgiyere göre, Kaza, Alanya'nın İncekum mahallesi'nde D-400 karayolu üzerinde kontrolsüz kavşakta saat 20.30 sıralarında meydana geldi. Alanya istikametinde olan Ambulans, kontrolsüz kavşakta  ticari araç sürücüsünün yola dikkatsizce çıkması sonucu ambulansa çarparak kazaya sebebiyet verdi. Şans eseri Ambulansta hasta bulunmazken, kaza sonucu aracı refüje çıkan ticari araç sürücüsü yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı ile olay yerine gelen sağlık ekipleri araç sürücüsüne ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdılar. Kaza ile ilgili sorutuşturma başlatıldı. 

Kaza mahalinde bulunan İncekum Mahallesi Muhtarı Orhan Baysal yetkililere seslenerek yaşanan kazalara tepki gösterdi. Baysal "İncekum kavşağı yine bildiğimiz gibi kaza ile sarsıldı.Yetkililer ne zaman çözüm bulacak ?Duyarlı ( varsa) yetkililere duyurulur. Artık çözüm bulun sabrımız kalmadı." ifadeleri ile tepkisini gösterdi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop