mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Ameliyat Bekleyen Hastalar İçin Yoğun Bakım Sorunu

Sağlık 16.10.2024 - 11:15, Güncelleme: 16.10.2024 - 11:15
 

Alanya’da Ameliyat Bekleyen Hastalar İçin Yoğun Bakım Sorunu

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, yoğun bakım ünitelerinde yer olmadığı gerekçesiyle ameliyat bekleyen hastaların operasyonlarının ertelendiği iddia edildi.

Anamur, Gazipaşa, Gündoğmuş, Sarıveliler, Taşkent ve birçok çevre ilçeden gelen hastalara da hizmet veren hastane, kapasitesinin çok üzerinde bir hasta yoğunluğuyla karşı karşıya. Bu nedenle ameliyat sonrası yoğun bakımda tedavi görmesi gereken hastaların, yer yetersizliği sebebiyle operasyonlarının ertelendiği bildirildi. Yoğun bakım ünitelerinde boş yer bulunamaması nedeniyle mağduriyet yaşayan hastalar ve yakınları, bu durumun çözülmesi için yetkililere çağrıda bulundu. Hastalar, sağlık alanındaki bu sorunun acilen giderilmesi gerektiğini belirterek, tüm yetkilileri göreve davet ettiler. Ameliyatların ertelenmesi nedeniyle sağlık hizmetlerine erişimde büyük bir sıkıntı yaşandığını ifade eden vatandaşlar, özellikle kritik durumdaki hastalar için bu gecikmelerin ciddi sonuçlara yol açabileceğini vurguladı. Yetkililerin konuya ivedilikle çözüm bulması beklenirken, bölgede artan hasta yoğunluğuna karşı acil önem alınması gerektiği belirtildi.
Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde, yoğun bakım ünitelerinde yer olmadığı gerekçesiyle ameliyat bekleyen hastaların operasyonlarının ertelendiği iddia edildi.

Anamur, Gazipaşa, Gündoğmuş, Sarıveliler, Taşkent ve birçok çevre ilçeden gelen hastalara da hizmet veren hastane, kapasitesinin çok üzerinde bir hasta yoğunluğuyla karşı karşıya. Bu nedenle ameliyat sonrası yoğun bakımda tedavi görmesi gereken hastaların, yer yetersizliği sebebiyle operasyonlarının ertelendiği bildirildi.

Yoğun bakım ünitelerinde boş yer bulunamaması nedeniyle mağduriyet yaşayan hastalar ve yakınları, bu durumun çözülmesi için yetkililere çağrıda bulundu. Hastalar, sağlık alanındaki bu sorunun acilen giderilmesi gerektiğini belirterek, tüm yetkilileri göreve davet ettiler.

Ameliyatların ertelenmesi nedeniyle sağlık hizmetlerine erişimde büyük bir sıkıntı yaşandığını ifade eden vatandaşlar, özellikle kritik durumdaki hastalar için bu gecikmelerin ciddi sonuçlara yol açabileceğini vurguladı. Yetkililerin konuya ivedilikle çözüm bulması beklenirken, bölgede artan hasta yoğunluğuna karşı acil önem alınması gerektiği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop