mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da Babasını Darp Eden Şahsa 5 Yıl Ceza

Asayiş 01.12.2022 - 10:20, Güncelleme: 01.12.2022 - 10:20
 

Alanya'da Babasını Darp Eden Şahsa 5 Yıl Ceza

Alanya’da tapu yüzünden babasını ve kız kardeşini darp eden ağabeye 5 yıl, 6 ay, 17 gün hapis cezası verildi.

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde geçtiğimiz hafta görülen karar duruşmasına tutuksuz yargılanan sanık Z.Y. avukatıyla birlikte katıldı. Davaya şikayetçi olan baba ve kız kardeş katılmadılar. Edinilen bilgiye göre, baba N.Y, kız kardeş F.Y. ile ağabey Z.Y. arasında 24 Mart tarihinde ikametlerinde oturduğu sırada aralarında tartışma çıktı. Tartışma esnasında Z.Y. iddiaya göre, babası N.Y’ye ait olan arsanın tapusunu zorla elinden aldı. Z.Y. bu sırada kuru sıkı tabancayı babası N.Y’ye göstererek, “Bu arsayı da satacaksın. Pazartesi günü tapunun önünde bekleyecekler. Gidip imzalayacaksın. Seni de gelmişini de geçmişinizi de sinkaf ederim” dedi. Bu sırada Z.Y. kız kardeşi F.Y’nin sopa ile bacağına vurdu. Yaşanan tartışmanın  ardından Z.Y’nin ortak kullandıkları ikametinin kapı kilidini değiştirdiği öne sürüldü. Yaşanan olayın ardından baba N.Y. ile kız kardeş F.Y. cumhuriyet savcılığına başvurarak şikayetçi oldular. 3 SUÇTAN CEZAYA ÇARPTIRILDI Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada konuşan Z.Y. suçlamaları kabul etmeyerek beraatini talep etti. Mahkeme heyeti Z.Y'ye “Yağma” suçundan 4 yıl, 7 ay, “kasten yaralama” suçundan 7 ay, 15 gün ve “kötü muamele” suçundan 2 ay, 2 gün olmak üzere toplam 5 yıl, 6 ay, 17 gün hapis cezası verdi. MEHMET AL-(ÖZEL HABER)
Alanya’da tapu yüzünden babasını ve kız kardeşini darp eden ağabeye 5 yıl, 6 ay, 17 gün hapis cezası verildi.

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde geçtiğimiz hafta görülen karar duruşmasına tutuksuz yargılanan sanık Z.Y. avukatıyla birlikte katıldı. Davaya şikayetçi olan baba ve kız kardeş katılmadılar.

Edinilen bilgiye göre, baba N.Y, kız kardeş F.Y. ile ağabey Z.Y. arasında 24 Mart tarihinde ikametlerinde oturduğu sırada aralarında tartışma çıktı. Tartışma esnasında Z.Y. iddiaya göre, babası N.Y’ye ait olan arsanın tapusunu zorla elinden aldı. Z.Y. bu sırada kuru sıkı tabancayı babası N.Y’ye göstererek, “Bu arsayı da satacaksın. Pazartesi günü tapunun önünde bekleyecekler. Gidip imzalayacaksın. Seni de gelmişini de geçmişinizi de sinkaf ederim” dedi. Bu sırada Z.Y. kız kardeşi F.Y’nin sopa ile bacağına vurdu. Yaşanan tartışmanın  ardından Z.Y’nin ortak kullandıkları ikametinin kapı kilidini değiştirdiği öne sürüldü. Yaşanan olayın ardından baba N.Y. ile kız kardeş F.Y. cumhuriyet savcılığına başvurarak şikayetçi oldular.

3 SUÇTAN CEZAYA ÇARPTIRILDI

Alanya 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmada konuşan

Z.Y. suçlamaları kabul etmeyerek beraatini talep etti.

Mahkeme heyeti Z.Y'ye “Yağma” suçundan 4 yıl, 7 ay, “kasten yaralama” suçundan 7 ay, 15 gün ve “kötü muamele” suçundan 2 ay, 2 gün olmak üzere toplam 5 yıl, 6 ay, 17 gün hapis cezası verdi.

MEHMET AL-(ÖZEL HABER)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop