mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Bayırkozağacı, Güzelbağ ve Katı Atık Tesisi Yolu Asfaltlandı

Gündem 17.10.2024 - 10:56, Güncelleme: 17.10.2024 - 10:56
 

Alanya’da Bayırkozağacı, Güzelbağ ve Katı Atık Tesisi Yolu Asfaltlandı

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da Bayırkozağacı, Güzelbağ ve Katı Atık Tesisi ulaşımını sağlayan yolları asfaltlandı.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Alanya’daki çalışmalarına devam ediyor. Kış öncesi yollarda bakım onarım ve alt yapı çalışmaları bir yandan devam ederken, bozulan yollar da tek tek asfaltlanıyor. Kırsal Hizmetler ekipleri, Bayırkozağacı, Güzelbağ mahalleleri ile Alanya Katı Atık Tesisi’ne ulaşımını sağlayan yolları asfaltladı. Alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollar sathi asfaltla kaplandı. BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri, ilçenin kırsal mahalle grup yollarında da bakım onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, Keşefli, Kayabaşı, Türktaş, Yeniköy ve Hacıkerimler mahallesi grup yollarında bakım onarım çalışması gerçekleştirdi. Akçatı Mahallesi grup yolunda ise heyelan olan bölgede tedbir amaçlı şarampol açma ve taş duvar çalışması yapılıyor.
Antalya Büyükşehir Belediyesi, Alanya’da Bayırkozağacı, Güzelbağ ve Katı Atık Tesisi ulaşımını sağlayan yolları asfaltlandı.

Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Alanya’daki çalışmalarına devam ediyor. Kış öncesi yollarda bakım onarım ve alt yapı çalışmaları bir yandan devam ederken, bozulan yollar da tek tek asfaltlanıyor. Kırsal Hizmetler ekipleri, Bayırkozağacı, Güzelbağ mahalleleri ile Alanya Katı Atık Tesisi’ne ulaşımını sağlayan yolları asfaltladı. Alt yapı çalışmaları nedeniyle bozulan yollar sathi asfaltla kaplandı.
BAKIM ONARIM ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri, ilçenin kırsal mahalle grup yollarında da bakım onarım çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir ekipleri, Keşefli, Kayabaşı, Türktaş, Yeniköy ve Hacıkerimler mahallesi grup yollarında bakım onarım çalışması gerçekleştirdi. Akçatı Mahallesi grup yolunda ise heyelan olan bölgede tedbir amaçlı şarampol açma ve taş duvar çalışması yapılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop