mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da Bunu Yaptırmayan Hayvanseverlere Ceza!

Gündem 05.12.2022 - 14:13, Güncelleme: 05.12.2022 - 14:13
 

Alanya'da Bunu Yaptırmayan Hayvanseverlere Ceza!

Tarım ve Orman Alanya İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar, evcil hayvanlarının takibinin sağlanacağı mikroçip teknolojisine geçişin son tarihin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak açıklamalarda bulundu.

Tarım ve Orman Alanya İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar, Ev Hayvanı Kayıt Sistemi (PETVET) ile hayvanların kimliklendirildiğini belirtti. Kimliklendirme işlemi için son tarihin 31 Aralık 2022 olduğunu hatırlatan Rüzgar, “Ev Hayvanı Kayıt Sistemi (PETVET) ile can dostlarımızı kimliklendiriyor, kayıt altına alıyoruz. Bu işlemler, İl ve İlçe Tarım Müdürlüklerimiz ile veteriner hekimlerimiz tarafından yapılmaktadır. Son başvuru tarihi 31 Aralık 2022. Kimliklendirme için müdürlüğümüze bekliyoruz” dedi. Haber gerçek Alanya gazetesinde okunur. Rüzgar’ın yapmış olduğu sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verildi: “Ev Hayvanı Kayıt Sistemi (PETVET) ile can dostlarımızı kimliklendiriyor, kayıt altına alıyoruz. Bu işlemler, il ve ilçe tarım müdürlüklerimiz ile veteriner hekimler tarafından yapılmaktadır. PETVET mikroçip uygulamasıyla hayvanın adı, pasaport numarası, türü, ırkı, cinsiyeti, rengi, doğum tarihi, hayvan sahibinin adı, bulunduğu il, ilçe, köy/mahalle bilgileri ile acil durumda ulaşılabilecek kişi bilgileri kaydediliyor. Ayrıca aşı bilgileri, sahip değişikliği, kayıt durumu ve hayvana yapılan operasyonların bilgileri de kayıt altına alınıyor. Bu kapsamda, bugüne kadar 323 bin 647 kedi, 305 bin 505 köpek ve 13 gelincik olmak üzere 629 bin 165 ev hayvanı kimliklendirildi.”   Bu yılsonuna kadar kedi ve köpeklerini kimliklendirmeyen ve kayıt altına aldırmayanlara 5199 sayılı Kanun’un 28’inci maddesindeki hükümler gereği 1634 lira idari para cezası uygulanacak.
Tarım ve Orman Alanya İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar, evcil hayvanlarının takibinin sağlanacağı mikroçip teknolojisine geçişin son tarihin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak açıklamalarda bulundu.

Tarım ve Orman Alanya İlçe Müdürü Mehmet Rüzgar, Ev Hayvanı Kayıt Sistemi (PETVET) ile hayvanların kimliklendirildiğini belirtti. Kimliklendirme işlemi için son tarihin 31 Aralık 2022 olduğunu hatırlatan Rüzgar, “Ev Hayvanı Kayıt Sistemi (PETVET) ile can dostlarımızı kimliklendiriyor, kayıt altına alıyoruz. Bu işlemler, İl ve İlçe Tarım Müdürlüklerimiz ile veteriner hekimlerimiz tarafından yapılmaktadır. Son başvuru tarihi 31 Aralık 2022. Kimliklendirme için müdürlüğümüze bekliyoruz” dedi. Haber gerçek Alanya gazetesinde okunur.

Rüzgar’ın yapmış olduğu sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verildi: “Ev Hayvanı Kayıt Sistemi (PETVET) ile can dostlarımızı kimliklendiriyor, kayıt altına alıyoruz. Bu işlemler, il ve ilçe tarım müdürlüklerimiz ile veteriner hekimler tarafından yapılmaktadır. PETVET mikroçip uygulamasıyla hayvanın adı, pasaport numarası, türü, ırkı, cinsiyeti, rengi, doğum tarihi, hayvan sahibinin adı, bulunduğu il, ilçe, köy/mahalle bilgileri ile acil durumda ulaşılabilecek kişi bilgileri kaydediliyor. Ayrıca aşı bilgileri, sahip değişikliği, kayıt durumu ve hayvana yapılan operasyonların bilgileri de kayıt altına alınıyor. Bu kapsamda, bugüne kadar 323 bin 647 kedi, 305 bin 505 köpek ve 13 gelincik olmak üzere 629 bin 165 ev hayvanı kimliklendirildi.”   Bu yılsonuna kadar kedi ve köpeklerini kimliklendirmeyen ve kayıt altına aldırmayanlara 5199 sayılı Kanun’un 28’inci maddesindeki hükümler gereği 1634 lira idari para cezası uygulanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop