mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Esnafa Kermes Darbesi

Dünya 14.10.2024 - 16:37, Güncelleme: 14.10.2024 - 16:37
 

Alanya’da Esnafa Kermes Darbesi

Alanya’da ekonomik olarak zor günler geçiren esnaf, bu yıl ikinci kez düzenlenen kermese tepkili.

Süleymancı cemaati tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl altı ay arayla ikincisi gerçekleştirilen “Sur Alanya Gıda Etkinliği” isimli kermes, Alanya esnafının tepkisini topladı. Eşgilik Düğün Salonu'nda on gün boyunca sürecek olan kermes, yerel esnafın zor döneminde işleri daha da olumsuz etkiledi. Turizm sezonunun beklenen düzeyin altında kalmasıyla birlikte iş yapamayan esnaf, bir de kermesin etkisiyle daha fazla sıkıntı yaşamaya başladı. Kira, çalışan maaşları, elektrik, su, vergi ve sosyal güvenlik gibi maliyetlerle boğuşan esnaflar, bu dönemde bir yılda ikinci kez on gün süren bir kermesin düzenlenmesinin işlerini iyice baltaladığını belirtti. Esnaf, yetkililerden bu kermeslerin şehir içinde düzenlenmesine bir son verilmesini veya daha az etki edecek bir bölgeye taşınmasını talep etti. Kermesin esnafa verdiği zararın büyük olduğunu dile getiren bazı işletme sahipleri, bu tür etkinliklerin kendilerini maddi olarak zor durumda bıraktığını ifade etti.
Alanya’da ekonomik olarak zor günler geçiren esnaf, bu yıl ikinci kez düzenlenen kermese tepkili.

Süleymancı cemaati tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl altı ay arayla ikincisi gerçekleştirilen “Sur Alanya Gıda Etkinliği” isimli kermes, Alanya esnafının tepkisini topladı. Eşgilik Düğün Salonu'nda on gün boyunca sürecek olan kermes, yerel esnafın zor döneminde işleri daha da olumsuz etkiledi.

Turizm sezonunun beklenen düzeyin altında kalmasıyla birlikte iş yapamayan esnaf, bir de kermesin etkisiyle daha fazla sıkıntı yaşamaya başladı. Kira, çalışan maaşları, elektrik, su, vergi ve sosyal güvenlik gibi maliyetlerle boğuşan esnaflar, bu dönemde bir yılda ikinci kez on gün süren bir kermesin düzenlenmesinin işlerini iyice baltaladığını belirtti.

Esnaf, yetkililerden bu kermeslerin şehir içinde düzenlenmesine bir son verilmesini veya daha az etki edecek bir bölgeye taşınmasını talep etti. Kermesin esnafa verdiği zararın büyük olduğunu dile getiren bazı işletme sahipleri, bu tür etkinliklerin kendilerini maddi olarak zor durumda bıraktığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop