mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Festival Sona Erdi

Gündem 27.05.2024 - 09:48, Güncelleme: 27.05.2024 - 10:30
 

Alanya’da Festival Sona Erdi

Alanya Belediyesi’nin bu yıl 22.’sini düzenlediği Alanya Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali, DJ Suat Ateşdağlı ve Yeni Türkü konserleriyle sona erdi.

22. Alanya Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali’nin ikinci gününde sahne alan ünlü sanatçı Ziynet Sali'nin konserinde sahnede sallanan Yunan bayrakları damgasını vurdu. Mübadele nedeniyle Alanya’dan giden Rumların torunları, 102 yıl sonra kente geldiler ve sahneye çıkarak, Ziynet Sali ile birlikte Türkçe ve Yunanca şarkılar söylediler. Şarkılara Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik de eşlik ederken, hep beraber dostluk mesajı verdiler. 22. Alanya Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin son gün programı, Belediye Sarayı arkasında unutulmaz konserlerle gerçekleştirildi. Sahneye ilk olarak Türkiye'nin ünlü DJ’lerinden Suat Ateşdağlı çıktı. Birbirinden güzel şarkılarla konser alanını adeta açık hava diskosuna çeviren Ateşdağlı’nın performansıyla eğlence zirve yaptı. Belediye Başkan Danışmanı Abdurrahman Açıkalın, DJ Suat Ateşdağlı’ya Merve Karlı imzalı Alanya Gravürü hediye etti.
Alanya Belediyesi’nin bu yıl 22.’sini düzenlediği Alanya Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali, DJ Suat Ateşdağlı ve Yeni Türkü konserleriyle sona erdi.

22. Alanya Uluslararası Kültür Sanat ve Turizm Festivali’nin ikinci gününde sahne alan ünlü sanatçı Ziynet Sali'nin konserinde sahnede sallanan Yunan bayrakları damgasını vurdu. Mübadele nedeniyle Alanya’dan giden Rumların torunları, 102 yıl sonra kente geldiler ve sahneye çıkarak, Ziynet Sali ile birlikte Türkçe ve Yunanca şarkılar söylediler. Şarkılara Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik de eşlik ederken, hep beraber dostluk mesajı verdiler.

22. Alanya Uluslararası Kültür, Sanat ve Turizm Festivali’nin son gün programı, Belediye Sarayı arkasında unutulmaz konserlerle gerçekleştirildi. Sahneye ilk olarak Türkiye'nin ünlü DJ’lerinden Suat Ateşdağlı çıktı. Birbirinden güzel şarkılarla konser alanını adeta açık hava diskosuna çeviren Ateşdağlı’nın performansıyla eğlence zirve yaptı. Belediye Başkan Danışmanı Abdurrahman Açıkalın, DJ Suat Ateşdağlı’ya Merve Karlı imzalı Alanya Gravürü hediye etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop