mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da HOTED Eğitim Seminerleri Başlıyor

Gündem 11.12.2021 - 10:18, Güncelleme: 11.12.2021 - 10:18
 

Alanya'da HOTED Eğitim Seminerleri Başlıyor

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) 2 yıl aradan sonra eğitim faaliyetlerine tekrar hız verdi. ‘Kat Şefliği Kursları’nı başlatan HOTED yönetimi eğitim seminerlerine de 20 Aralık’ta start verecek.

Kuruluşundan bu yana üyelerine yönelik her biri farklı başlıklar altında, farklı konularla 154 eğitim semineri, eğitim gezileri, kat hizmetlerinde istihdam projeleri ve housekeeping olimpiyatları gibi birçok faaliyetin yanı sıra, 7 yıldan bu yana her yıl kat şefliği kursları düzenleyen HOTED, turizm sektörüne ve üyelerine yönelik yaptığı başarılı çalışmalarını sürdürüyor.  “KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ” 2 yıl aradan sonra bugün itibariyle HOTED’in Kurucu Başkanı, Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni, Eğitim Komitesi Başkanı Sema Yörütür ve HOTED Başkanı Sevgi Topuzel tarafından ‘HOTED 8. Kat Şefliği Kursları’nın startı verildi. HOTED Onursal Başkanı Hakan Halit Yeni, eğitim seminerlerine ise 20 Aralık’ta başlayacaklarını açıkladı. Yeni, “2006 yılından bu yana mesleğimiz, Alanya’mız, meslektaşlarımız ve ülke turizmimizin geleceği için daha kaliteli, bilinçli, verimli ve donanımlı hizmet verilebilmesi adına, üyelerimiz başta olmak üzere, geriden gelen, housekeeping mesleğini tercih etmiş ve edecek olan kardeşlerimize yönelik, eğitim, etkinlik ve faaliyetlerimize, kuruluşumuzun amaç ve hedefleri doğrultusunda kaldığımız yerden devam ediyoruz. Pandemi dolayısıyla ara verdiğimiz yaklaşık 45 gün sürecek olan kat şefliği kurslarımızı başlattık. Eğitim seminerlerimize ise 20 Aralık itibariyle start vereceğiz” dedi. “AMACIMIZ ÜLKE VE BÖLGE TURİZMİNE KATKI SAĞLAMAK” Yeni, konuyla ilgili açıklamasına şu şekilde devam etti: "Bilindiği üzere her yıl düzenli olarak kat şefliği kursları gerçekleştiriyoruz. Eğitim komite başkanımız Sema Yörütür’ün başkanlığındaki HOTED Eğitim Komitemizle, yeni neslin önünü açmak ve kalifiye eleman yetiştirmek adına gerçekleştirdiğimiz mesleki eğitimlerimize her yıl 25 ila 35 kişi arasında değişen kursiyerlerimiz katılıyor. Kursumuz yaklaşık bir buçuk ay sürüyor. Akabinde bir süre uygulamalı eğitimlere geçiliyor ve işledikleri konularla ilgili sınava tabi tutuluyorlar. Başarılı olan kardeşlerimizi eleman açığı olan üyelerimizin otellerine yönlendirerek hem istihdama katkı sağlıyoruz hem de otellerimizle koordine olarak kalifiye eleman açıklarının kapanmasına vesile oluyoruz. Amacımız ülkemiz ve bölgemiz turizmine sahip çıkıp, katkı sağlamak. Bu ve benzeri çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yörütür ve eğitimde görev alan diğer eğitmen komite üyelerimize özverili çalışmalarından dolayı özellikle teşekkür ediyorum.’’
Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) 2 yıl aradan sonra eğitim faaliyetlerine tekrar hız verdi. ‘Kat Şefliği Kursları’nı başlatan HOTED yönetimi eğitim seminerlerine de 20 Aralık’ta start verecek.

Kuruluşundan bu yana üyelerine yönelik her biri farklı başlıklar altında, farklı konularla 154 eğitim semineri, eğitim gezileri, kat hizmetlerinde istihdam projeleri ve housekeeping olimpiyatları gibi birçok faaliyetin yanı sıra, 7 yıldan bu yana her yıl kat şefliği kursları düzenleyen HOTED, turizm sektörüne ve üyelerine yönelik yaptığı başarılı çalışmalarını sürdürüyor. 

“KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ”

2 yıl aradan sonra bugün itibariyle HOTED’in Kurucu Başkanı, Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni, Eğitim Komitesi Başkanı Sema Yörütür ve HOTED Başkanı Sevgi Topuzel tarafından ‘HOTED 8. Kat Şefliği Kursları’nın startı verildi. HOTED Onursal Başkanı Hakan Halit Yeni, eğitim seminerlerine ise 20 Aralık’ta başlayacaklarını açıkladı. Yeni, “2006 yılından bu yana mesleğimiz, Alanya’mız, meslektaşlarımız ve ülke turizmimizin geleceği için daha kaliteli, bilinçli, verimli ve donanımlı hizmet verilebilmesi adına, üyelerimiz başta olmak üzere, geriden gelen, housekeeping mesleğini tercih etmiş ve edecek olan kardeşlerimize yönelik, eğitim, etkinlik ve faaliyetlerimize, kuruluşumuzun amaç ve hedefleri doğrultusunda kaldığımız yerden devam ediyoruz. Pandemi dolayısıyla ara verdiğimiz yaklaşık 45 gün sürecek olan kat şefliği kurslarımızı başlattık. Eğitim seminerlerimize ise 20 Aralık itibariyle start vereceğiz” dedi. “AMACIMIZ ÜLKE VE BÖLGE TURİZMİNE KATKI SAĞLAMAK” Yeni, konuyla ilgili açıklamasına şu şekilde devam etti: "Bilindiği üzere her yıl düzenli olarak kat şefliği kursları gerçekleştiriyoruz. Eğitim komite başkanımız Sema Yörütür’ün başkanlığındaki HOTED Eğitim Komitemizle, yeni neslin önünü açmak ve kalifiye eleman yetiştirmek adına gerçekleştirdiğimiz mesleki eğitimlerimize her yıl 25 ila 35 kişi arasında değişen kursiyerlerimiz katılıyor. Kursumuz yaklaşık bir buçuk ay sürüyor. Akabinde bir süre uygulamalı eğitimlere geçiliyor ve işledikleri konularla ilgili sınava tabi tutuluyorlar. Başarılı olan kardeşlerimizi eleman açığı olan üyelerimizin otellerine yönlendirerek hem istihdama katkı sağlıyoruz hem de otellerimizle koordine olarak kalifiye eleman açıklarının kapanmasına vesile oluyoruz. Amacımız ülkemiz ve bölgemiz turizmine sahip çıkıp, katkı sağlamak. Bu ve benzeri çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yörütür ve eğitimde görev alan diğer eğitmen komite üyelerimize özverili çalışmalarından dolayı özellikle teşekkür ediyorum.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop