mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Memur Olmak İçin Ter Döktüler

Eğitim 01.08.2022 - 09:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 09:11
 

Alanya’da Memur Olmak İçin Ter Döktüler

Türkiye’de KPSS Lisans sınavının gerçekleştirilmesine izin verilen ilk ilçe olan Alanya’da ilk oturumda 6464, ikinci oturumda ise 2227 aday memur olmak için ter döktü.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen 2022-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Alanya Sınav Koordinatörlüğü tarafından başarıyla gerçekleşti. Türkiye’de KPSS Lisans sınavının gerçekleştirilmesine izin verilen ilk ilçe olan Alanya’da 2022-KPSS lisans oturumlarının ilki olan genel yetenek ve genel kültür oturumunda 6464, Eğitim Bilimleri oturumunda ise 2227 memur adayı ter döktü. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi dersliklerinde ve Alanya Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda gerçekleşen sınavın ilk oturumunda adaylar 130 dakika, ikinci oturumunda ise 100 dakika soru çözdü.  “2022-KPSS LİSANS’I BAŞARIYLA TAMAMLADIK” Geçen yıl 2021-KPSS lisans düzeyinin ilkini başarıyla gerçekleştirdiklerini ifade eden Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü ve Alanya Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, “Daha öncesinde KPSS Ortaöğretim’i Alanya’mızda gerçekleştiriyorduk. Geçen yılki girişimlerimizle de KPSS Lisans’ı Alanya Sınav Koordinatörlüğü olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi Alanya’mızda gerçekleştirdik. Bu yılda ikinci kez şehrimizin ev sahipliğinde 2022-KPSS Lisans’ı başarıyla tamamladık. Sınavda memur olmak için ter döken tüm adayların hayırlı sonuçlar almasını temenni ederim. Ayrıca bu sınavda emeği geçen başta ÖSYM Başkanımız Sayın Prof. Dr. Halis Aygün’e ve katkı sunan herkese teşekkür ederim.” dedi.
Türkiye’de KPSS Lisans sınavının gerçekleştirilmesine izin verilen ilk ilçe olan Alanya’da ilk oturumda 6464, ikinci oturumda ise 2227 aday memur olmak için ter döktü.

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) düzenlenen 2022-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Alanya Sınav Koordinatörlüğü tarafından başarıyla gerçekleşti. Türkiye’de KPSS Lisans sınavının gerçekleştirilmesine izin verilen ilk ilçe olan Alanya’da 2022-KPSS lisans oturumlarının ilki olan genel yetenek ve genel kültür oturumunda 6464, Eğitim Bilimleri oturumunda ise 2227 memur adayı ter döktü. Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi dersliklerinde ve Alanya Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda gerçekleşen sınavın ilk oturumunda adaylar 130 dakika, ikinci oturumunda ise 100 dakika soru çözdü. 

“2022-KPSS LİSANS’I BAŞARIYLA TAMAMLADIK”

Geçen yıl 2021-KPSS lisans düzeyinin ilkini başarıyla gerçekleştirdiklerini ifade eden Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Rektörü ve Alanya Sınav Koordinatörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, “Daha öncesinde KPSS Ortaöğretim’i Alanya’mızda gerçekleştiriyorduk. Geçen yılki girişimlerimizle de KPSS Lisans’ı Alanya Sınav Koordinatörlüğü olarak tüm Türkiye’de olduğu gibi Alanya’mızda gerçekleştirdik. Bu yılda ikinci kez şehrimizin ev sahipliğinde 2022-KPSS Lisans’ı başarıyla tamamladık. Sınavda memur olmak için ter döken tüm adayların hayırlı sonuçlar almasını temenni ederim. Ayrıca bu sınavda emeği geçen başta ÖSYM Başkanımız Sayın Prof. Dr. Halis Aygün’e ve katkı sunan herkese teşekkür ederim.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop