mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya'da Para Uğruna Kendi Ayaklarına Sıkıyorlar!

Gündem 29.08.2024 - 12:01, Güncelleme: 13.09.2024 - 23:13
 

Alanya'da Para Uğruna Kendi Ayaklarına Sıkıyorlar!

Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, bazı halcilerin üreticilerden hasat zamanı gelmeyen avokado çeşitlerinin hasadının yapılmasını istediği ihbarı üzerine “Para uğruna kendi ayağımıza sıkmayalım” uyarısında bulundu.

Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, bazı halcilerin üreticilerden hasat zamanı gelmeyen avokado çeşitlerinin hasadının yapılmasını istemesi üzerine açıklamalarda bulunarak üreticilere uyarıda bulundu. Avokado üretiminin ilçe ile bütünleştiğini vurgulayan Göktepe, “Avokado tadı, aroması, vitamin ve mineral açısından hasadı gelmiş çeşitlerimizde tüketicilerimiz için vazgeçilmez bir tat haline geldi. Lütfen para uğruna kendi ayağımıza sıkmayalım. İlçemizin yeşil elması olan, yakın gelecekte ürün deseni olmaktan çıkıp kocaman bir sektör olma yolunda ilerleyen avokadomuza sahip çıkalım. Duyarlı üreticilerimiz bazı tüccar ve halcilerin daha hasat zamanı gelmeyen Zutano ve Fuerte gibi avokado çeşitlerimizin hasadının yapılmasını istedikleri şeklinde odamıza ihbarda bulunuyor. Bütün üreticilerimiz ve paydaşlarımızdan ricamız hasat dönemi gelmeyen, yağ oranı oluşmamış, vitamin ve mineral açısından yeterli olgunluğa ulaşmamış ürünlerimizi toplamayalım. Ayrıca üreticilerimiz tarafından erken toplanan avokadolara komisyoncularımızın talip olmamasını rica ederim” dedi.  AVOKADO HASAT ZAMANLARI bonus veren siteler Göktepe avokado çeşitlerinin hasat takvimini de paylaştı. Buna göre, avokado çeşitleri ve hasat zamanları şöyle:  Clifton (erkenci):  1 Ağustos Teaque: (erkenci) 1 Ağustos 24  Zutano: (parlak)  15 Eylül Ettinger: (açık yeşil) 15 Ekim Bacon: (koyu yeşil) 15 Ekim  Fuerte (boz armut) 1 Kasım Pinkerton (pütürlü armut) 1 Şubat Hass (pütürlü) 1 Mart  
Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, bazı halcilerin üreticilerden hasat zamanı gelmeyen avokado çeşitlerinin hasadının yapılmasını istediği ihbarı üzerine “Para uğruna kendi ayağımıza sıkmayalım” uyarısında bulundu.

Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe, bazı halcilerin üreticilerden hasat zamanı gelmeyen avokado çeşitlerinin hasadının yapılmasını istemesi üzerine açıklamalarda bulunarak üreticilere uyarıda bulundu. Avokado üretiminin ilçe ile bütünleştiğini vurgulayan Göktepe, “Avokado tadı, aroması, vitamin ve mineral açısından hasadı gelmiş çeşitlerimizde tüketicilerimiz için vazgeçilmez bir tat haline geldi. Lütfen para uğruna kendi ayağımıza sıkmayalım. İlçemizin yeşil elması olan, yakın gelecekte ürün deseni olmaktan çıkıp kocaman bir sektör olma yolunda ilerleyen avokadomuza sahip çıkalım. Duyarlı üreticilerimiz bazı tüccar ve halcilerin daha hasat zamanı gelmeyen Zutano ve Fuerte gibi avokado çeşitlerimizin hasadının yapılmasını istedikleri şeklinde odamıza ihbarda bulunuyor. Bütün üreticilerimiz ve paydaşlarımızdan ricamız hasat dönemi gelmeyen, yağ oranı oluşmamış, vitamin ve mineral açısından yeterli olgunluğa ulaşmamış ürünlerimizi toplamayalım. Ayrıca üreticilerimiz tarafından erken toplanan avokadolara komisyoncularımızın talip olmamasını rica ederim” dedi. 

AVOKADO HASAT ZAMANLARI

bonus veren siteler

Göktepe avokado çeşitlerinin hasat takvimini de paylaştı. Buna göre, avokado çeşitleri ve hasat zamanları şöyle: 


Clifton (erkenci):  1 Ağustos
Teaque: (erkenci) 1 Ağustos 24 
Zutano: (parlak)  15 Eylül
Ettinger: (açık yeşil) 15 Ekim
Bacon: (koyu yeşil) 15 Ekim 
Fuerte (boz armut) 1 Kasım
Pinkerton (pütürlü armut) 1 Şubat
Hass (pütürlü) 1 Mart  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop