mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Taksilere Zam Geliyor

Siyaset 25.01.2022 - 21:06, Güncelleme: 25.01.2022 - 21:06
 

Alanya’da Taksilere Zam Geliyor

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Partililerle bir araya gelen Böcek, 1 Şubat’ta taksicilere zam yapılacağını açıkladı.

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve İlçe Sekreteri Ali Hancı ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, yakında geçerli olacak yeni taksimetre tarifesi ile ilçeler arasındaki fiyat adaletsizliğini asgariye indireceklerini söyledi. Akaryakıta gelen zamlar nedeniyle taksici esnafının içinde bulunduğu sıkıntılı durumun herkes tarafından bilindiğini vurgulayan Böcek, “Ulaşım Daire Başkanlığımız ile yaptığımız toplantı neticesinde hem taşıyanın hem de taşınanın mutlu olabileceğini düşündüğümüz bir yaklaşım ile taksicilerde uygulanacak yeni ücret tarifelerini konuştuk. 1 Şubat tarihinde yapılacak UKOME toplantısı sonrası geçerli olacak tarife daha önce yaşanan ilçeler arası fiyat adaletsizliğini de asgari düzeye indireceğiz” dedi. Daha önce konuşan Alanya Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış da taksimetre tarifesinin yetersiz olduğunu söylemişti.  Karadağ da Alanya’da sürdürülen karla mücadele çalışmaları hakkında Böcek’i bilgilendirdi. Karadağ, en kısa zamanda Böcek’in Alanya’ya geleceğini de söyledi.  
CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i ziyaret etti. Partililerle bir araya gelen Böcek, 1 Şubat’ta taksicilere zam yapılacağını açıkladı.

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve İlçe Sekreteri Ali Hancı ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Böcek, yakında geçerli olacak yeni taksimetre tarifesi ile ilçeler arasındaki fiyat adaletsizliğini asgariye indireceklerini söyledi. Akaryakıta gelen zamlar nedeniyle taksici esnafının içinde bulunduğu sıkıntılı durumun herkes tarafından bilindiğini vurgulayan Böcek, “Ulaşım Daire Başkanlığımız ile yaptığımız toplantı neticesinde hem taşıyanın hem de taşınanın mutlu olabileceğini düşündüğümüz bir yaklaşım ile taksicilerde uygulanacak yeni ücret tarifelerini konuştuk. 1 Şubat tarihinde yapılacak UKOME toplantısı sonrası geçerli olacak tarife daha önce yaşanan ilçeler arası fiyat adaletsizliğini de asgari düzeye indireceğiz” dedi. Daha önce konuşan Alanya Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış da taksimetre tarifesinin yetersiz olduğunu söylemişti. 

Karadağ da Alanya’da sürdürülen karla mücadele çalışmaları hakkında Böcek’i bilgilendirdi. Karadağ, en kısa zamanda Böcek’in Alanya’ya geleceğini de söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop