mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanyaspor Hazırlıklarını Tamamladı

Spor 28.08.2021 - 07:42, Güncelleme: 28.08.2021 - 07:46
 

Alanyaspor Hazırlıklarını Tamamladı

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in 3. haftasında yarın akşam deplasmada Atakaş Hatayspor'a konuk olacak. Saat 21.45'de başlayacak olan mücadeleyi Mert Güzenge yönetecek.

Süper Lig'de heyecan tüm hızıyla sürüyor. Ligde ilk 2 hafta geride kalırken 3. haftanın açılış maçları oynandı. Ligdeki temsilcimiz Aytemiz Alanyapor da bugün Atakaş Hatayspor'a konuk olacak. Yeni Hatay Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelenin Alanya'daki hazırlıklarını dün tamamlayarak özel uçakla kente giden turuncu yeşilli ekip, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Zorlu mücadele öncesi Aytemiz Alanyaspor'da kırmızı kart cezalıları Efecan Karaca ve Famara Diedhiou dışında eksik bulunmuyor. Ev sahibi Hatayspor da tam kadro olarak maça hazırlandı. Hatay deplasmanından 3 puanla dönmek isteyen Alanyaspor, farklı Altay mağlubiyetini taraftarlarına unutturmak istiyor. Ev sahibi Hatayspor ise bu sezon Süper Lig'deki ilk galibiyetini almak istiyor. Saat 21.45'de başlayacak olan mücadeleyi Mert Güzenge yönetecek.
Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in 3. haftasında yarın akşam deplasmada Atakaş Hatayspor'a konuk olacak. Saat 21.45'de başlayacak olan mücadeleyi Mert Güzenge yönetecek.

Süper Lig'de heyecan tüm hızıyla sürüyor. Ligde ilk 2 hafta geride kalırken 3. haftanın açılış maçları oynandı. Ligdeki temsilcimiz Aytemiz Alanyapor da bugün Atakaş Hatayspor'a konuk olacak.

Yeni Hatay Stadyumu'nda oynanacak olan mücadelenin Alanya'daki hazırlıklarını dün tamamlayarak özel uçakla kente giden turuncu yeşilli ekip, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı. Zorlu mücadele öncesi Aytemiz Alanyaspor'da kırmızı kart cezalıları Efecan Karaca ve Famara Diedhiou dışında eksik bulunmuyor. Ev sahibi Hatayspor da tam kadro olarak maça hazırlandı.

Hatay deplasmanından 3 puanla dönmek isteyen Alanyaspor, farklı Altay mağlubiyetini taraftarlarına unutturmak istiyor. Ev sahibi Hatayspor ise bu sezon Süper Lig'deki ilk galibiyetini almak istiyor. Saat 21.45'de başlayacak olan mücadeleyi Mert Güzenge yönetecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop