mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanyaspor,Kasımpaşa’yı Ağırlıyor

Spor 23.09.2021 - 09:49, Güncelleme: 23.09.2021 - 09:49
 

Alanyaspor,Kasımpaşa’yı Ağırlıyor

Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in 6. haftasında bugün akşam Kasımpaşa'yı konuk edecek. Bahattin Şimşek'in yöneteceği mücadele saat 20.00'de başlayacak

Süper Lig'deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, hafta içi mesaisinde bugün akşam İstanbul ekibi Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak olan mücadeleye mutlak galibiyet parolası ile başlayacak olan turuncu yeşilli ekip, 3'te 3 yaparak yoluna devam etmek istiyor. Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde önce Giresunspor'u, ardından ise Galatasaray'ı deplasmanda devirmeyi başaran Alanyaspor, Kasımpaşa engelini de aşarak taraftarlarını mutlu etme peşinde olacak. Kritik mücadelenin hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Aytemiz Alanyaspor'da eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor. Ağrıları olan Milunovic ve sakatlıktan döndüğü için antrenman eksiği olan Leroy Fer'in durumunun ise maç saatinde belli olacağı öğrenildi. Konuk ekip Kasımpaşa'da ise Kevin Varga, Nabil Dirar, Nicolai Jorgensen, Florent Hadergjonaj ve Mortadha Ben Ouanes'in sakatlıklarından dolayı Alanyaspor'a karşı forma giymeyecekleri belirtildi.
Aytemiz Alanyaspor, Süper Lig'in 6. haftasında bugün akşam Kasımpaşa'yı konuk edecek. Bahattin Şimşek'in yöneteceği mücadele saat 20.00'de başlayacak

Süper Lig'deki temsilcimiz Aytemiz Alanyaspor, hafta içi mesaisinde bugün akşam İstanbul ekibi Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Bahçeşehir Okulları Stadyumu'nda oynanacak olan mücadeleye mutlak galibiyet parolası ile başlayacak olan turuncu yeşilli ekip, 3'te 3 yaparak yoluna devam etmek istiyor. Teknik Direktör Bülent Korkmaz yönetiminde önce Giresunspor'u, ardından ise Galatasaray'ı deplasmanda devirmeyi başaran Alanyaspor, Kasımpaşa engelini de aşarak taraftarlarını mutlu etme peşinde olacak. Kritik mücadelenin hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Aytemiz Alanyaspor'da eksik ya da cezalı oyuncu bulunmuyor.

Ağrıları olan Milunovic ve sakatlıktan döndüğü için antrenman eksiği olan Leroy Fer'in durumunun ise maç saatinde belli olacağı öğrenildi. Konuk ekip Kasımpaşa'da ise Kevin Varga, Nabil Dirar, Nicolai Jorgensen, Florent Hadergjonaj ve Mortadha Ben Ouanes'in sakatlıklarından dolayı Alanyaspor'a karşı forma giymeyecekleri belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop