mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’ya Eşsiz Bir Proje Daha

Ekonomi 12.09.2021 - 16:11, Güncelleme: 12.09.2021 - 16:11
 

Alanya’ya Eşsiz Bir Proje Daha

Misa Group İnşaat ve İç Mimar Selçuk Güven Ülker imzası ile hayata geçirilen Büyükhasbahçe Zehasuits projesi Türkiye'nin turizm cenneti Alanya'da yükselmeye başlıyor.

Alanya 'nın Büyükhasbahçe Mahallesi 'nde Misa Group İnşaat tarafından hayata geçirelecek Büyükhasbahçe Zehasuits adlı konut projesi İç Mimar Selçuk Güven Ülker'in öncülüğünde yakında yükseliyor. Büyükhasbahçe Zehasuits size yeni ve bambaşka yaşam alanları sunuyor.  Alanya merkezinde bulunan Gazipaşa Havaalanı 'na 40 km olan Büyükhasbahçe Zehasuits projesinde yaz kış aileniz ile birlikte yaşayabilir veya yatırım aracı olarak da kullanabilirsiniz. Alanya'nın en prestijli projeleri arasında olma özelliğini taşıyan Büyükhasbahçe Zehasuits; her türlü ihtiyacınızın karşılandığı,  çocuklarınız ile birlikte güvenli bir ortamda tatil yapmanızı sağlayan, büyükşehirlerin karmaşasından uzakta sizi mutlu edecek her şeyi bir arada bulabilirsiniz. 2 Blok 14 daireden oluşacak proje, bulunduğu konum itibari ile Alanya'nın muhteşem kale ve deniz manzarasına sahip olacak. 2+1 , 3+1, 4+1 ve Dubleks seçenekleri ile Alanya'nın merkezinde geniş ve konforlu son teknoloji ve tasarımla donatılmış ultra lüks daireleri proje başlangıcından itibaren 12 ayda teslim edilerek Büyükhasbahçe Zehasuits konfor ve rahatlığı bir arada sunacak . 
Misa Group İnşaat ve İç Mimar Selçuk Güven Ülker imzası ile hayata geçirilen Büyükhasbahçe Zehasuits projesi Türkiye'nin turizm cenneti Alanya'da yükselmeye başlıyor.

Alanya 'nın Büyükhasbahçe Mahallesi 'nde Misa Group İnşaat tarafından hayata geçirelecek Büyükhasbahçe Zehasuits adlı konut projesi İç Mimar Selçuk Güven Ülker'in öncülüğünde yakında yükseliyor.

Büyükhasbahçe Zehasuits size yeni ve bambaşka yaşam alanları sunuyor. 

Alanya merkezinde bulunan Gazipaşa Havaalanı 'na 40 km olan Büyükhasbahçe Zehasuits projesinde yaz kış aileniz ile birlikte yaşayabilir veya yatırım aracı olarak da kullanabilirsiniz. Alanya'nın en prestijli projeleri arasında olma özelliğini taşıyan Büyükhasbahçe Zehasuits; her türlü ihtiyacınızın karşılandığı,  çocuklarınız ile birlikte güvenli bir ortamda tatil yapmanızı sağlayan, büyükşehirlerin karmaşasından uzakta sizi mutlu edecek her şeyi bir arada bulabilirsiniz.

2 Blok 14 daireden oluşacak proje, bulunduğu konum itibari ile Alanya'nın muhteşem kale ve deniz manzarasına sahip olacak. 2+1 , 3+1, 4+1 ve Dubleks seçenekleri ile Alanya'nın merkezinde geniş ve konforlu son teknoloji ve tasarımla donatılmış ultra lüks daireleri proje başlangıcından itibaren 12 ayda teslim edilerek Büyükhasbahçe Zehasuits konfor ve rahatlığı bir arada sunacak . 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop