mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’yı Gururlandırdılar

Dünya 25.08.2021 - 12:07, Güncelleme: 25.08.2021 - 12:07
 

Alanya’yı Gururlandırdılar

21-22 Antalya'da yapılan Antalya Boks Şampiyonası'nda Alanya Belediyespor Boksörlerinden Bal Porsuğu Lakaplı Berat Gökdeniz Çakıroğlu gençler kategorisinde 86 kg'da Antalya Şampiyonu olarak Eylül ayında Elazığ da yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Aynı Şampiyonada Alanya Belediyespor boksörlerinden Mert Bican Büyükler kategorisinde 75 kg Antalya 2. si olarak Eylül ayında Zonguldak'ta yapılacak olan büyükler Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı. ŞAMPİYONLARI ANTRENÖR ORHAN GAZİ HAZIRLIYOR Şampiyon Boksör Berat Gökdeniz Çakıroğlu çalışmalarını Boks Antrenörü Orhan Gazi eşliğinde sabahları farklı doğa şartlarında dağ, tas, dere, tepe dinlemeden ve oksijenin bol olduğu Kleopatra sahilinde, akşamları Atatürk Spor salonunda teknik taktik boks antrenmanı yaparak hazırlanıyor. Antalya ikincisi olan Mert Bican haftanın 6 günü antrenman yaparak şampiyona hazırlıklarına boks antrenörü Orhan Gazi eşliğinde devam ediyor.
21-22 Antalya'da yapılan Antalya Boks Şampiyonası'nda Alanya Belediyespor Boksörlerinden Bal Porsuğu Lakaplı Berat Gökdeniz Çakıroğlu gençler kategorisinde 86 kg'da Antalya Şampiyonu olarak Eylül ayında Elazığ da yapılacak olan Gençler Türkiye Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Aynı Şampiyonada Alanya Belediyespor boksörlerinden Mert Bican Büyükler kategorisinde 75 kg Antalya 2. si olarak Eylül ayında Zonguldak'ta yapılacak olan büyükler Türkiye şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

ŞAMPİYONLARI ANTRENÖR ORHAN GAZİ HAZIRLIYOR

Şampiyon Boksör Berat Gökdeniz Çakıroğlu çalışmalarını Boks Antrenörü Orhan Gazi eşliğinde sabahları farklı doğa şartlarında dağ, tas, dere, tepe dinlemeden ve oksijenin bol olduğu Kleopatra sahilinde, akşamları Atatürk Spor salonunda teknik taktik boks antrenmanı yaparak hazırlanıyor.

Antalya ikincisi olan Mert Bican haftanın 6 günü antrenman yaparak şampiyona hazırlıklarına boks antrenörü Orhan Gazi eşliğinde devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop