mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

ALESO’dan Esnafa Ücretli Gezi Duyurusu

Gündem 05.12.2022 - 14:15, Güncelleme: 05.12.2022 - 14:15
 

ALESO’dan Esnafa Ücretli Gezi Duyurusu

Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ALESO) 17-22 Aralık tarihleri arasında 4 gece 5 gün sürecek gezi düzenliyor. Geziye katılmak isteyen üyeler 4 bin 500 TL ödeyecek.

Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ALESO) üyelerine özel gezi düzenliyor. 17-22 Aralık tarihleri arasında 4 gece 5 gün sürecek gezi kapsamında Hatay, Gaziantep, Mardin ve Şanlıurfa’da tarihi, turistik ve doğal mekanlar ziyaret edilecek. Gerçek Alanya gazetesi. Geziye katılacak her üye için 4 bin 500 TL ücret talep ediliyor. ALESO Başkanı Nuri Demir, “Biraz da kendimizi ödüllendirelim. GAP gezisine katılmak isteyen esnaf ve sanatkarlarımız odamıza müracaat edebilir. Gezi 4 gece, 5 gündüzdür. Yarım pansiyon olan gezide otel, otellerdeki kahvaltı ve akşam yemekleri, sıra geceleri yemeği, otobüs, park, otoban 4 bin 500 liralık ücrete dahildir. Ören yerleri ve müze girişleri ile öğlen yemekleri ücrete dahil değildir. Otobüs koltuk numaraları müracaat sırasına göre verilecektir. Bilgi için 0242 513 18 52 numaralı telefonu arayabilirsiniz” dedi. Geziye katılmak isteyen üyelerin açıklama kısmına TC Kimlik No, isim, soy isim bilgilerini yazarak Mustafa Nuri Günder’in TR07 0006 2000 6020 0006 6461 59 IBAN numaraları hesabına ücreti yatırmaları istendi.
Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ALESO) 17-22 Aralık tarihleri arasında 4 gece 5 gün sürecek gezi düzenliyor. Geziye katılmak isteyen üyeler 4 bin 500 TL ödeyecek.

Alanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası (ALESO) üyelerine özel gezi düzenliyor. 17-22 Aralık tarihleri arasında 4 gece 5 gün sürecek gezi kapsamında Hatay, Gaziantep, Mardin ve Şanlıurfa’da tarihi, turistik ve doğal mekanlar ziyaret edilecek. Gerçek Alanya gazetesi. Geziye katılacak her üye için 4 bin 500 TL ücret talep ediliyor. ALESO Başkanı Nuri Demir, “Biraz da kendimizi ödüllendirelim. GAP gezisine katılmak isteyen esnaf ve sanatkarlarımız odamıza müracaat edebilir. Gezi 4 gece, 5 gündüzdür. Yarım pansiyon olan gezide otel, otellerdeki kahvaltı ve akşam yemekleri, sıra geceleri yemeği, otobüs, park, otoban 4 bin 500 liralık ücrete dahildir. Ören yerleri ve müze girişleri ile öğlen yemekleri ücrete dahil değildir. Otobüs koltuk numaraları müracaat sırasına göre verilecektir. Bilgi için 0242 513 18 52 numaralı telefonu arayabilirsiniz” dedi.

Geziye katılmak isteyen üyelerin açıklama kısmına TC Kimlik No, isim, soy isim bilgilerini yazarak Mustafa Nuri Günder’in TR07 0006 2000 6020 0006 6461 59 IBAN numaraları hesabına ücreti yatırmaları istendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop