mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

ALKÜ’den Erasmus Başarısı

Gündem 16.02.2024 - 10:20, Güncelleme: 12.03.2024 - 00:48
 

ALKÜ’den Erasmus Başarısı

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Erasmus Koordinatörlüğü, 2021 yılı projeleri için sağlanan 102 bin 400 avro bütçenin tamamını kullanarak projelerindeki başarıyı ortaya koydu.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), yaptığı çalışmalarla akademik başarısını yükseltirken öğrenci ve personel değişim programlarının yer aldığı Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü tarafından yapılan projeler ile de her yıl başarıya ulaşıyor. Bu kapsamda, Erasmus Koordinatörlüğü tarafından 2017’den bu yana sürdürülen Erasmus KA131 Projelerinde belirlenen bütçelerin tamamı kullanıldı. Erasmus 2021 yılı KA131 Proje bütçesi için belirlenen 102 bin 400 avronun tamamının Erasmus hareketliliklerinde kullanılması, ALKÜ Erasmus Koordinatörlüğünün başarısını ortaya çıkardı. “2021 yılı projesi başarıyla tamamlandı” Proje için ayrılan ödeneğin yerinde kullanılması, projedeki takibi ve Bettilt başarıyı ön plana çıkarırken bu durum Ulusal Ajans tarafından da başarıyla takdir ediliyor. ALKÜ, Türkiye’deki yükseköğretim kurumları içinde 2017 yılından bu yana Erasmus KA131 Proje bütçesini başarılı şekilde kullanan ve sıfır hibe iadesi yapan sayılı kurumlardan biri olmayı sürdürüyor. Projelerin ulaştığı başarı hakkında bilgi veren ALKÜ Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Gülsiye Bıçak; 2021 proje yılında öğrenci öğrenim hareketliliği, öğrenci staj hareketliliği ve personel eğitim alma hareketliliği alanında toplamda 81 öğrenci ve personel hareketliliği gerçekleştirildiğini belirtti. 2021 KA131 Projesi kapsamında öğrenci ve personelin bulunduğu 26 farklı ülke ile değişimler olduğunu söyleyen Bıçak, proje için ALKÜ’ye sağlanan 102 bin 400 avroluk bütçenin tamamının başarılı şekilde kullanıldığını söyledi. Bıçak konuşmasında “Projelerin başarıya ulaşmasında tam destek sağlayan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan’a ve ALKÜ ailesine yürekten teşekkür ederim.” dedi. “Öğrencilerimizin yurt dışı eğitim imkânları genişliyor” ALKÜ’nün kurulduğu günden bu yana Erasmus, Farabi, Mevlana, Orhun, Free Mover proje ve ikili iş birliklerine özel bir ilgi gösterdiğinin altını çizen ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan; bundan sonraki dönemlerde de projelerin artarak süreceğini söyledi. Tüm dünyanın gözünde olan Alanya’nın turizm, sağlık ve spor alanında öne çıktığına vurgu yapan Rektör Türkdoğan, “Öğrencilerimize sağlanan yurt dışı eğitimleri için oluşturulan projeleri yakından takip ederek yeni projelerle öğrencilerimizin yurt dışı eğitim imkânlarını genişletiyoruz. Bu projeler bizleri gururlandırırken aynı zamanda öğrencilerimizin de projelere ilgi duyması bizleri daha da heyecanlandırıyor. Üniversitemiz tarafından 2017 yılından bugüne kadar Erasmus KA131 Projeleri için belirlenen bütçelerin tamamının kullanılması, bu projelerdeki başarımızın göstergesidir. 2023 yılında Erasmus KA171 Projesi’ni de kurumumuz bünyesine dahil ederek proje bütçelerini ve hareketlilik yapılabilecek ülke çeşitliliklerini artırdık ve bundan sonraki projelerle de bu başarılara devam edeceğiz. Projelerin başarıya ulaşmasında emeği geçen ALKÜ Erasmus Koordinatörlüğü ailesine ve projelere ilgi gösteren tüm öğrencilerimiz ile personelimize teşekkür ederim” dedi.
Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Erasmus Koordinatörlüğü, 2021 yılı projeleri için sağlanan 102 bin 400 avro bütçenin tamamını kullanarak projelerindeki başarıyı ortaya koydu.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ), yaptığı çalışmalarla akademik başarısını yükseltirken öğrenci ve personel değişim programlarının yer aldığı Dış İlişkiler Genel Koordinatörlüğü tarafından yapılan projeler ile de her yıl başarıya ulaşıyor. Bu kapsamda, Erasmus Koordinatörlüğü tarafından 2017’den bu yana sürdürülen Erasmus KA131 Projelerinde belirlenen bütçelerin tamamı kullanıldı. Erasmus 2021 yılı KA131 Proje bütçesi için belirlenen 102 bin 400 avronun tamamının Erasmus hareketliliklerinde kullanılması, ALKÜ Erasmus Koordinatörlüğünün başarısını ortaya çıkardı.

“2021 yılı projesi başarıyla tamamlandı”
Proje için ayrılan ödeneğin yerinde kullanılması, projedeki takibi ve Bettilt başarıyı ön plana çıkarırken bu durum Ulusal Ajans tarafından da başarıyla takdir ediliyor. ALKÜ, Türkiye’deki yükseköğretim kurumları içinde 2017 yılından bu yana Erasmus KA131 Proje bütçesini başarılı şekilde kullanan ve sıfır hibe iadesi yapan sayılı kurumlardan biri olmayı sürdürüyor. Projelerin ulaştığı başarı hakkında bilgi veren ALKÜ Erasmus Koordinatörü Öğr. Gör. Gülsiye Bıçak; 2021 proje yılında öğrenci öğrenim hareketliliği, öğrenci staj hareketliliği ve personel eğitim alma hareketliliği alanında toplamda 81 öğrenci ve personel hareketliliği gerçekleştirildiğini belirtti. 2021 KA131 Projesi kapsamında öğrenci ve personelin bulunduğu 26 farklı ülke ile değişimler olduğunu söyleyen Bıçak, proje için ALKÜ’ye sağlanan 102 bin 400 avroluk bütçenin tamamının başarılı şekilde kullanıldığını söyledi. Bıçak konuşmasında “Projelerin başarıya ulaşmasında tam destek sağlayan Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan’a ve ALKÜ ailesine yürekten teşekkür ederim.” dedi.

“Öğrencilerimizin yurt dışı eğitim imkânları genişliyor”
ALKÜ’nün kurulduğu günden bu yana Erasmus, Farabi, Mevlana, Orhun, Free Mover proje ve ikili iş birliklerine özel bir ilgi gösterdiğinin altını çizen ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Kenan Ahmet Türkdoğan; bundan sonraki dönemlerde de projelerin artarak süreceğini söyledi. Tüm dünyanın gözünde olan Alanya’nın turizm, sağlık ve spor alanında öne çıktığına vurgu yapan Rektör Türkdoğan, “Öğrencilerimize sağlanan yurt dışı eğitimleri için oluşturulan projeleri yakından takip ederek yeni projelerle öğrencilerimizin yurt dışı eğitim imkânlarını genişletiyoruz. Bu projeler bizleri gururlandırırken aynı zamanda öğrencilerimizin de projelere ilgi duyması bizleri daha da heyecanlandırıyor. Üniversitemiz tarafından 2017 yılından bugüne kadar Erasmus KA131 Projeleri için belirlenen bütçelerin tamamının kullanılması, bu projelerdeki başarımızın göstergesidir. 2023 yılında Erasmus KA171 Projesi’ni de kurumumuz bünyesine dahil ederek proje bütçelerini ve hareketlilik yapılabilecek ülke çeşitliliklerini artırdık ve bundan sonraki projelerle de bu başarılara devam edeceğiz. Projelerin başarıya ulaşmasında emeği geçen ALKÜ Erasmus Koordinatörlüğü ailesine ve projelere ilgi gösteren tüm öğrencilerimiz ile personelimize teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop