mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

ALKÜ’den Uluslararası İş Birliği Anlaşması

Eğitim 28.11.2022 - 10:48, Güncelleme: 28.11.2022 - 10:48
 

ALKÜ’den Uluslararası İş Birliği Anlaşması

ALKÜ ile Kırgızistan’da bulunan Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi arasında Memorandum of Understanding (MoU) anlaşması gerçekleştirildi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) uluslararası iş birliklerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Türk Devletleri Teşkilatı Türk Üniversiteler Birliği'nin 6. Genel Kurulu dolayısıyla Türkistan’da bulunan ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan ile Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpaslan Ceylan arasında Memorandum of Understanding (MoU) anlaşması da imzaladı. Yapılan anlaşma ALKÜ ile Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi’nde ortak derslerinin açılması, öğrenci ve öğretim üyeleri arasında değişim, ortak proje ve araştırmaların yapılması, seminer- çalıştay düzenlenmesi, ortak yayın yapılması, spor sanat ve kültürel etkinlerin gerçekleşmesi gibi birçok konuyu kapsıyor. “GİDEREK GÜÇLENECEĞİZ VE BÜYÜYECEĞİZ” Anlaşmayı imzalayarak uluslararası anlaşmalarına bir yenisini daha eklediklerini belirten Rektör Kalan, “Son derece faydalı bir anlaşma olduğunu düşünüyorum. Hem bizim üniversitemizden hem de Manas Üniversitesi’nde karşılıklı olarak eğitim görmek isteyen, iş birliği yapmak isteyen öğrenci ve personelimiz bulunuyor. Bu anlaşma tarafları son derece mutlu eden bir anlaşmadır. Ayrıca ALKÜ ve Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi, fakülte ve öğrenci değişim programları aracılığıyla iş birliğini geliştirmek ve başka anlaşmalarda yapmak için görüşmelere devam edeceğiz. Türk Devletleri Teşkilatı Türk Üniversiteler Birliği sayesinde giderek güçleneceğiz ve büyüyeceğiz” diye konuştu.  
ALKÜ ile Kırgızistan’da bulunan Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi arasında Memorandum of Understanding (MoU) anlaşması gerçekleştirildi.

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) uluslararası iş birliklerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Türk Devletleri Teşkilatı Türk Üniversiteler Birliği'nin 6. Genel Kurulu dolayısıyla Türkistan’da bulunan ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan ile Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alpaslan Ceylan arasında Memorandum of Understanding (MoU) anlaşması da imzaladı. Yapılan anlaşma ALKÜ ile Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi’nde ortak derslerinin açılması, öğrenci ve öğretim üyeleri arasında değişim, ortak proje ve araştırmaların yapılması, seminer- çalıştay düzenlenmesi, ortak yayın yapılması, spor sanat ve kültürel etkinlerin gerçekleşmesi gibi birçok konuyu kapsıyor.

“GİDEREK GÜÇLENECEĞİZ VE BÜYÜYECEĞİZ”

Anlaşmayı imzalayarak uluslararası anlaşmalarına bir yenisini daha eklediklerini belirten Rektör Kalan, “Son derece faydalı bir anlaşma olduğunu düşünüyorum. Hem bizim üniversitemizden hem de Manas Üniversitesi’nde karşılıklı olarak eğitim görmek isteyen, iş birliği yapmak isteyen öğrenci ve personelimiz bulunuyor. Bu anlaşma tarafları son derece mutlu eden bir anlaşmadır. Ayrıca ALKÜ ve Kırgızistan-Türkiye Manas Üniversitesi, fakülte ve öğrenci değişim programları aracılığıyla iş birliğini geliştirmek ve başka anlaşmalarda yapmak için görüşmelere devam edeceğiz. Türk Devletleri Teşkilatı Türk Üniversiteler Birliği sayesinde giderek güçleneceğiz ve büyüyeceğiz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop