mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Ara transfer döneminde 'en medyatik' 11'li belli oldu

Bilim-Teknoloji 09.02.2022 - 09:51, Güncelleme: 09.02.2022 - 10:44
 

Ara transfer döneminde 'en medyatik' 11'li belli oldu

Futbolda ara transfer dönemi olarak adlandırılan ikinci transfer dönemi sona erdi. Transfer döneminde, medyanın en çok konuştuğu isim 6 bin 93 içerikle Gedson Fernandes oldu.

Türk spor kulüpleri, ara transfer dönemini önceki dönemlere oranla sakin geçirdi.12 Ocak-8 Şubat tarihleri arasındaki ara transfer döneminde, medyanın en çok konuştuğu isim 6 bin 93 içerikle Gedson Fernandes oldu. Galatasaray’ın devreye girdiği ancak Beşiktaş’ın transfer edip sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor’a kiraladığı genç oyuncu adını zirveye yazdırdı. EN MEDYATİK İLK 11 Futbolda transfer döneminin medya karnesini çıkaran Medya takip kurumu Ajans Press, Galatasaray’ın Barcelona’dan kiraladığı Pena'nın 5 bin 241 içerikle transfer döneminin en medyatik ikinci ismi olarak kayıtlara geçirdi. 2017-2018 sezonunda Galatasaray’da başarılı bir sezon geçiren Bafetimbi Gomis, eski takıma geri döndü ve 5 bin 192 içerikle ara transferin en çok konuşulan üçüncü ismi oldu. Uzun yıllardır Başakşehir’de forma giyen ve şampiyonluğun en güçlü adayı Trabzonspor’a transfer olan Edin Visca 4 bin 69 içerikle dördüncü sırada yer alırken, İngiltere’den tekrar Fenerbahçe’ye dönüş yapan Ozan Tufan 3 bin 326 haber içeriğinde yer alarak en çok konuşulan beşinci isim olarak kayıtlara geçti. Transfer döneminde en fazla konuşularak ilk 11 isim arasına giren diğer futbolcular ise, Erick Pulgar (2 bin 710), Semih Kaya (2 bin 518), Serdar Gürler (2 bin 399), Yusuf Erdoğan (2 bin 53), DeAndreYedlin (bin 590), LuizAdriano (bin 251) olarak sıralamada yer aldı. İSTANBUL (İGFA) - 
Futbolda ara transfer dönemi olarak adlandırılan ikinci transfer dönemi sona erdi. Transfer döneminde, medyanın en çok konuştuğu isim 6 bin 93 içerikle Gedson Fernandes oldu.

Türk spor kulüpleri, ara transfer dönemini önceki dönemlere oranla sakin geçirdi.12 Ocak-8 Şubat tarihleri arasındaki ara transfer döneminde, medyanın en çok konuştuğu isim 6 bin 93 içerikle Gedson Fernandes oldu. Galatasaray’ın devreye girdiği ancak Beşiktaş’ın transfer edip sezon sonuna kadar Çaykur Rizespor’a kiraladığı genç oyuncu adını zirveye yazdırdı.

EN MEDYATİK İLK 11

Futbolda transfer döneminin medya karnesini çıkaran Medya takip kurumu Ajans Press, Galatasaray’ın Barcelona’dan kiraladığı Pena'nın 5 bin 241 içerikle transfer döneminin en medyatik ikinci ismi olarak kayıtlara geçirdi.

2017-2018 sezonunda Galatasaray’da başarılı bir sezon geçiren Bafetimbi Gomis, eski takıma geri döndü ve 5 bin 192 içerikle ara transferin en çok konuşulan üçüncü ismi oldu.

Uzun yıllardır Başakşehir’de forma giyen ve şampiyonluğun en güçlü adayı Trabzonspor’a transfer olan Edin Visca 4 bin 69 içerikle dördüncü sırada yer alırken, İngiltere’den tekrar Fenerbahçe’ye dönüş yapan Ozan Tufan 3 bin 326 haber içeriğinde yer alarak en çok konuşulan beşinci isim olarak kayıtlara geçti.

Transfer döneminde en fazla konuşularak ilk 11 isim arasına giren diğer futbolcular ise, Erick Pulgar (2 bin 710), Semih Kaya (2 bin 518), Serdar Gürler (2 bin 399), Yusuf Erdoğan (2 bin 53), DeAndreYedlin (bin 590), LuizAdriano (bin 251) olarak sıralamada yer aldı. İSTANBUL (İGFA) - 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop