mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Aşısız Öğretmenleri İstifaya Davet Etti

Dünya 04.09.2021 - 17:14, Güncelleme: 04.09.2021 - 17:14
 

Aşısız Öğretmenleri İstifaya Davet Etti

HOTED Onursal Başkanı Hakan Halit Yeni bir yazı hazırlayarak öğretmenlerin okullar açılmadan aşıları olması gerektiğini belirtti.

Hakan Halit Yeni'nin kaleme aldığı yazı;  "Bildiğiniz üzere, pandemi başladığından bu yana ısrarla okulları açın, ya da kafeleri, AVM'leri, restaurantları kısacası toplu hareket edilen tüm alanları kapatın diye defalarca yazdım çizdim. En önemlisi de okullarımızın kesinlikle açık tutulması, gerekli önlemler alınarak hiç kapatılmaması gerektiğini açıkça savundum ve defalarca dile getirdim. Aynı zamanda hükümetin bu konularda ki çelişkilerle dolu uygulamalarını da en üst perdeden eleştirenlerden biriydim. Nihayet hiç kapatmamamız gereken eğitim yuvalarımızı sonunda açıyoruz. Şimdi bundan sonra okullarımızda gerekli önlemlerin en üst seviyeden alınması, eksiksiz olması, en önemlisi de göstermelik değil,  kurallara uygun şekilde düzenli olarak denetlenmesini bekliyoruz. Üzülerek söylüyorum aşı olmamakta ısrar eden öğretmenlerimizin sayısı bir hayli yüksek. Yani üç yüz bin civarında. Lafı hiç dolandırmadan, evirip çevirmeden doğrudan söyleyeyim... Eğer bu öğretmenlerimiz aşılarını olmamakta ısrar ediyorlarsa, derhal istifa etmelilerdir. Ya da risk tamamen ortadan kalkıncaya kadar kesinlikle ücretsize çıkarılmalılar... Kaldı ki kendilerinin istifa etmeleri herkes açısından çok daha iyidir. Bilime, ilime, tıpa inanmayan bir öğretmenin geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımıza faydalı olmaları mümkün değildir. Tam aksine zararlıdırlar. Zira yerleri doldurulamaz değil, atanmayı bekleyen yüz binlerce gencecik pırıl pırıl öğretmenlerimiz hazırda bekliyorlar. Öte yandan hükümet sürecin başından buyana yaptığı hataları yapmamalıdır. Yani sadece tavsiye niteliğinden öte geçmeyen, kafa karışıklığından başka hiç bir işe yaramayan açıklamalarından derhal vazgeçip, çok daha kararlı, etkili, anlaşılır ve şeffaf adımlar atmalıdır. Aksi halde böyle giderse, ilköğretimden üniversiteye kadar olan yirmi beş milyon civarında öğrencilerimizin, evlatlarımızın hayatlarını, geleceklerini mahvedeceğiz. Uzun lafın kısası hükümet, milli eğitim bakanlığı okullarda öğretmenlere aşı yada PCR testini zorunlu hale getirmelidir. Kaldi ki bana göre kesinlikle aşı zorunlu olmalıdır. Bunu nasıl yapacaklarını da merakla bekliyoruz. Çünkü kimse çocuğunu riske atmak istemez.  Eğer öğretmen her ikisini de yaptırmamakta ısrar ediyorsa, o öğretmenlere kesinlikle ama kesinlikle yaptırım uygulanmalıdır. Risk tamamen ortadan kalkıncaya kadar derhal amasız, fakatsız, lakinsiz ücretsiz izine çıkarılmalıdırlar. İnanın bu konularda çok daha fazla söyleyecek sözüm var. Yeri geldiğinde gerekirse onları da söylerim. Şimdiden tüm öğrencilerimize, duyarlı öğretmenlerimize, tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını ve geleceğimiz olarak gördüğümüz evlatlarımıza başarılar ve zihin açıklığı dilerim."
HOTED Onursal Başkanı Hakan Halit Yeni bir yazı hazırlayarak öğretmenlerin okullar açılmadan aşıları olması gerektiğini belirtti.

Hakan Halit Yeni'nin kaleme aldığı yazı; 

"Bildiğiniz üzere, pandemi başladığından bu yana ısrarla okulları açın, ya da kafeleri, AVM'leri, restaurantları kısacası toplu hareket edilen tüm alanları kapatın diye defalarca yazdım çizdim. En önemlisi de okullarımızın kesinlikle açık tutulması, gerekli önlemler alınarak hiç kapatılmaması gerektiğini açıkça savundum ve defalarca dile getirdim.

Aynı zamanda hükümetin bu konularda ki çelişkilerle dolu uygulamalarını da en üst perdeden eleştirenlerden biriydim.

Nihayet hiç kapatmamamız gereken eğitim yuvalarımızı sonunda açıyoruz. Şimdi bundan sonra okullarımızda gerekli önlemlerin en üst seviyeden alınması, eksiksiz olması, en önemlisi de göstermelik değil,  kurallara uygun şekilde düzenli olarak denetlenmesini bekliyoruz.

Üzülerek söylüyorum aşı olmamakta ısrar eden öğretmenlerimizin sayısı bir hayli yüksek. Yani üç yüz bin civarında. Lafı hiç dolandırmadan, evirip çevirmeden doğrudan söyleyeyim...

Eğer bu öğretmenlerimiz aşılarını olmamakta ısrar ediyorlarsa, derhal istifa etmelilerdir. Ya da risk tamamen ortadan kalkıncaya kadar kesinlikle ücretsize çıkarılmalılar... Kaldı ki kendilerinin istifa etmeleri herkes açısından çok daha iyidir. Bilime, ilime, tıpa inanmayan bir öğretmenin geleceğimizi emanet edeceğimiz evlatlarımıza faydalı olmaları mümkün değildir. Tam aksine zararlıdırlar. Zira yerleri doldurulamaz değil, atanmayı bekleyen yüz binlerce gencecik pırıl pırıl öğretmenlerimiz hazırda bekliyorlar.

Öte yandan hükümet sürecin başından buyana yaptığı hataları yapmamalıdır. Yani sadece tavsiye niteliğinden öte geçmeyen, kafa karışıklığından başka hiç bir işe yaramayan açıklamalarından derhal vazgeçip, çok daha kararlı, etkili, anlaşılır ve şeffaf adımlar atmalıdır. Aksi halde böyle giderse, ilköğretimden üniversiteye kadar olan yirmi beş milyon civarında öğrencilerimizin, evlatlarımızın hayatlarını, geleceklerini mahvedeceğiz.

Uzun lafın kısası hükümet, milli eğitim bakanlığı okullarda öğretmenlere aşı yada PCR testini zorunlu hale getirmelidir. Kaldi ki bana göre kesinlikle aşı zorunlu olmalıdır. Bunu nasıl yapacaklarını da merakla bekliyoruz. Çünkü kimse çocuğunu riske atmak istemez.  Eğer öğretmen her ikisini de yaptırmamakta ısrar ediyorsa, o öğretmenlere kesinlikle ama kesinlikle yaptırım uygulanmalıdır. Risk tamamen ortadan kalkıncaya kadar derhal amasız, fakatsız, lakinsiz ücretsiz izine çıkarılmalıdırlar.

İnanın bu konularda çok daha fazla söyleyecek sözüm var. Yeri geldiğinde gerekirse onları da söylerim.

Şimdiden tüm öğrencilerimize, duyarlı öğretmenlerimize, tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını ve geleceğimiz olarak gördüğümüz evlatlarımıza başarılar ve zihin açıklığı dilerim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop