mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Avara, Başkan Özçelik’i SEZAR’a Benzeterek Teşekkür Etti

Gündem 12.08.2024 - 14:28, Güncelleme: 12.08.2024 - 15:16
 

Avara, Başkan Özçelik’i SEZAR’a Benzeterek Teşekkür Etti

Alanya'da mart ayında gerçekleşen yerel seçimlerde MHP listelerinden 24. sıradan meclis üyesi adayı olan Ali Avara, evinin önüne dökülen asfalt sonrası sosyal medya hesabından Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve yardımcılarına 'Sezar'ın hakkı, Sezar'a' diyerek teşekkür etti.

Alanya'nın Demirtaş Mahallesi'nde Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yerel seçimlere yakın bir süreçte başlatılan alt yapı çalışmaları nedeni ile aylardır vatandaşlar mağduriyet yaşıyordu. Geçtiğimiz günlerde bölgede Alanya Belediyesi tarafından başlatılan ve devam eden asfalt çalışmaları sonrası Ali Avara kendi evinin önüne dökülen asfalt ve yolun yıkanması sonrası,  'Sezar'ın Hakkı Sezar'a demişler. Alt yapı çalışmasından ötürü çamur deryası olan yollarımızı yine asfalt ile düzeltilmesi ve yıkanmasına vesile olan Osman Tarık Özçelik Başkana ve yardımcıları Nazmi Zavlak, Murat Levent Koçak başkana teşekkür ederim." dedi.  Herkese açık sosyal medya hesaplarından Belediye yönetimine teşekkür eden Avara’ya bölgede yaşayan vatandaşlar tepki gösterdi.‘ Ali kardeşimiz kendi evinin önünün yapılıp sulanması sonrası çok sevinmiş anlaşılan. Birden fazla partide siyaset yaptı bu işleri iyi biliyor ama eksik biliyor. Siyaset parti parti gezmek yerine halkın derdiyle dertlenip çözüm üretme yeridir. Demirtaş halkının pek sevineceği bir durum ortada hala yok! Hala yollarımızın büyük bir kısmı asfalt bekliyor. Demirtaş halkının çilesi bitsin bizde hep beraber teşekkür edelim. “ diyen vatandaşlar Avara’ya sitem ettiler. Ak Parti’de uzun yıllar siyaset yapan Ali Avara, 2024 yerel seçimlerinde MHP’ye geçerek 24. sıradan meclis üyesi adayı olmuştu. 2 Dönem Alanya Belediye Başkanlığı yapan Adem Murat Yücel’e yakınlığı ile bilinen Avara’nın sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşımlar sonrası CHP’de siyaset yapmaya hazırlandığı iddia edildi.
Alanya'da mart ayında gerçekleşen yerel seçimlerde MHP listelerinden 24. sıradan meclis üyesi adayı olan Ali Avara, evinin önüne dökülen asfalt sonrası sosyal medya hesabından Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve yardımcılarına 'Sezar'ın hakkı, Sezar'a' diyerek teşekkür etti.

Alanya'nın Demirtaş Mahallesi'nde Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yerel seçimlere yakın bir süreçte başlatılan alt yapı çalışmaları nedeni ile aylardır vatandaşlar mağduriyet yaşıyordu. Geçtiğimiz günlerde bölgede Alanya Belediyesi tarafından başlatılan ve devam eden asfalt çalışmaları sonrası Ali Avara kendi evinin önüne dökülen asfalt ve yolun yıkanması sonrası,  'Sezar'ın Hakkı Sezar'a demişler. Alt yapı çalışmasından ötürü çamur deryası olan yollarımızı yine asfalt ile düzeltilmesi ve yıkanmasına vesile olan Osman Tarık Özçelik Başkana ve yardımcıları Nazmi Zavlak, Murat Levent Koçak başkana teşekkür ederim." dedi. 

Herkese açık sosyal medya hesaplarından Belediye yönetimine teşekkür eden Avara’ya bölgede yaşayan vatandaşlar tepki gösterdi.‘ Ali kardeşimiz kendi evinin önünün yapılıp sulanması sonrası çok sevinmiş anlaşılan. Birden fazla partide siyaset yaptı bu işleri iyi biliyor ama eksik biliyor. Siyaset parti parti gezmek yerine halkın derdiyle dertlenip çözüm üretme yeridir. Demirtaş halkının pek sevineceği bir durum ortada hala yok! Hala yollarımızın büyük bir kısmı asfalt bekliyor. Demirtaş halkının çilesi bitsin bizde hep beraber teşekkür edelim. “ diyen vatandaşlar Avara’ya sitem ettiler.

Ak Parti’de uzun yıllar siyaset yapan Ali Avara, 2024 yerel seçimlerinde MHP’ye geçerek 24. sıradan meclis üyesi adayı olmuştu. 2 Dönem Alanya Belediye Başkanlığı yapan Adem Murat Yücel’e yakınlığı ile bilinen Avara’nın sosyal medya hesaplarından yapmış olduğu paylaşımlar sonrası CHP’de siyaset yapmaya hazırlandığı iddia edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop