mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Özçelik: ‘İşçi Çıkartmayacağız, Ama Fazla Personel Var’

Gündem 03.09.2024 - 17:14, Güncelleme: 03.09.2024 - 17:20
 

Başkan Özçelik: ‘İşçi Çıkartmayacağız, Ama Fazla Personel Var’

Alanya Belediyesi'nde işçi çıkartılacağına yönelik iddialara ilişkin Başkan Özçelik, mecliste açıklamalarda bulundu.

Alanya Belediyesi'nin Eylül ayı meclis toplantısında cemaatin büyük desteği ile CHP’ye geçen belediyenin, Süleymancı Cemaati'ne mensup 200 kişiyi işe alınacağı ve tasarruf tedbirleri kapsamında yeni işçi alımı yapılamayacağı için 400'e yakın personelin işten çıkartılacağına yönelik iddialara Başkan Osman Tarık Özçelik'ten açıklama geldi. Özçelik, işten çıkarmanın söz konusu olmadığını, ancak personel fazlalığının olduğunun altını çizdi. Özçelik, "Alanya Belediyesi işçi çıkartacak diye şeyler söyleniyor. Kimseye personel çıkartacağız demedik. Fazla personel var ve bunu söylememizde sakınca yok. Ancak mevcut personellerimizi yeni iştiraklerimizde çalıştıracağız ve böylece tasarruf yapmış olacağız. İddia edildiği gibi 200-300 kişiyi işten çıkartmayacağız. Emekli olacakların emeklilik taleplerini kabul edeceğiz" dedi.
Alanya Belediyesi'nde işçi çıkartılacağına yönelik iddialara ilişkin Başkan Özçelik, mecliste açıklamalarda bulundu.

Alanya Belediyesi'nin Eylül ayı meclis toplantısında cemaatin büyük desteği ile CHP’ye geçen belediyenin, Süleymancı Cemaati'ne mensup 200 kişiyi işe alınacağı ve tasarruf tedbirleri kapsamında yeni işçi alımı yapılamayacağı için 400'e yakın personelin işten çıkartılacağına yönelik iddialara Başkan Osman Tarık Özçelik'ten açıklama geldi.

Özçelik, işten çıkarmanın söz konusu olmadığını, ancak personel fazlalığının olduğunun altını çizdi. Özçelik, "Alanya Belediyesi işçi çıkartacak diye şeyler söyleniyor. Kimseye personel çıkartacağız demedik. Fazla personel var ve bunu söylememizde sakınca yok. Ancak mevcut personellerimizi yeni iştiraklerimizde çalıştıracağız ve böylece tasarruf yapmış olacağız. İddia edildiği gibi 200-300 kişiyi işten çıkartmayacağız. Emekli olacakların emeklilik taleplerini kabul edeceğiz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop