mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Toklu’dan 24 Kasım Mesajı

Siyaset 23.11.2022 - 14:44, Güncelleme: 23.11.2022 - 14:44
 

Başkan Toklu’dan 24 Kasım Mesajı

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üstünü yakalamak istiyorsak, bilginin önemini kavramak zorundayız” dedi.

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Toklu yayımladığı kutlama mesajında, şu ifadeleri kullandı: “Millet Mektepleri’nin açıldığı ve Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmenlik’ unvanının verildiği bu anlamlı günde, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum. Bizler ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ düsturuyla medeniyetler inşa etmiş bir inancın mensuplarıyız. Öğrenmenin de öğretmenin de kutsal bir görev olduğuna inanırız. Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, dünyanın en kutsal ve en saygın mesleğidir. Bulunduğu her ortamda mum misali kendi yanarak etrafını aydınlatan öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına göre, milli ve manevi değerlerimizi benimseyerek özümsemiş bir şekilde yetiştiren, kutlu görevin yılmaz temsilcileridir. İlim ve bilgide üstünlüğü kaybeden bir milletin, kendini geliştirmesi ve refah seviyesini yükseltmesi imkânsızdır. Gençlerimizin her açıdan iyi yetiştirilmeleri, tarihlerini iyi öğrenmeleri, medeniyet değerlerini özümsemeleri, sorumluluk sahibi olmaları, milletimizin istikbâli açısından büyük önem taşımaktadır. Bu sebeple Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üstünü yakalamak istiyorsak, bilginin önemini kavramak zorundayız. İnsanlığın temel değerlerini kazanmış, demokrasiyi özümsemiş, adalet duygusu gelişmiş ve vicdanlı bir neslin inşası için; mesleğine yüreğini koyan, öğrencilerinin yeteneklerini fark eden, onları önemseyen öğretmenlere her zaman ihtiyacımız vardır. Biliyoruz ki öğretmenlerimiz, eğitim camiamızın binlerce neferi olarak bu ihtiyacı karşılamak adına aşkla çalışmaktadırlar. Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere, ülkemizin her köşesinde, şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış topraklarımızda ki aydınlık yüzlerin çoğalması temennisiyle, gerek Alanya’mızda gerekse yurdumuzun her köşesinde görevlerini özveriyle yerine getiren öğretmenlerimizin ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bir kez daha kutluyor, onlara şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.
24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, “Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üstünü yakalamak istiyorsak, bilginin önemini kavramak zorundayız” dedi.

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Toklu yayımladığı kutlama mesajında, şu ifadeleri kullandı: “Millet Mektepleri’nin açıldığı ve Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ‘Başöğretmenlik’ unvanının verildiği bu anlamlı günde, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü yürekten kutluyorum. Bizler ‘Bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum’ düsturuyla medeniyetler inşa etmiş bir inancın mensuplarıyız. Öğrenmenin de öğretmenin de kutsal bir görev olduğuna inanırız.

Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, dünyanın en kutsal ve en saygın mesleğidir. Bulunduğu her ortamda mum misali kendi yanarak etrafını aydınlatan öğretmenlerimiz, geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına göre, milli ve manevi değerlerimizi benimseyerek özümsemiş bir şekilde yetiştiren, kutlu görevin yılmaz temsilcileridir.

İlim ve bilgide üstünlüğü kaybeden bir milletin, kendini geliştirmesi ve refah seviyesini yükseltmesi imkânsızdır. Gençlerimizin her açıdan iyi yetiştirilmeleri, tarihlerini iyi öğrenmeleri, medeniyet değerlerini özümsemeleri, sorumluluk sahibi olmaları, milletimizin istikbâli açısından büyük önem taşımaktadır. Bu sebeple Atatürk’ün hedef gösterdiği muasır medeniyetler seviyesinin üstünü yakalamak istiyorsak, bilginin önemini kavramak zorundayız.

İnsanlığın temel değerlerini kazanmış, demokrasiyi özümsemiş, adalet duygusu gelişmiş ve vicdanlı bir neslin inşası için; mesleğine yüreğini koyan, öğrencilerinin yeteneklerini fark eden, onları önemseyen öğretmenlere her zaman ihtiyacımız vardır. Biliyoruz ki öğretmenlerimiz, eğitim camiamızın binlerce neferi olarak bu ihtiyacı karşılamak adına aşkla çalışmaktadırlar.

Bu duygu ve düşüncelerle başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere, ülkemizin her köşesinde, şehitlerimizin kanlarıyla sulanmış topraklarımızda ki aydınlık yüzlerin çoğalması temennisiyle, gerek Alanya’mızda gerekse yurdumuzun her köşesinde görevlerini özveriyle yerine getiren öğretmenlerimizin ‘24 Kasım Öğretmenler Günü’nü bir kez daha kutluyor, onlara şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop