mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Yücel GAZİPAŞA’da

Dünya 30.07.2021 - 09:38, Güncelleme: 30.07.2021 - 10:07
 

Başkan Yücel GAZİPAŞA’da

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gazipaşa'da iki ayrı noktada çıkan yangın sonrası bölgeye giderek, incelemelerde bulundu.

Alanya'nın komşu ilçesi Gazipaşa’nın Küçüklü ve İnceğiz Mahallelerinde çıkan yangın nedeniyle bölgeye giden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gazipaşa Belediye Başkanı Sayın Mehmet Ali Yılmaz ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.  Başkan Yücel, "Poyrazın etkisiyle güçlü bir şekilde devam eden yangını söndürebilmek adına tüm gücümüzle onların yanındayız. Gazipaşa halkına ‘geçmiş olsun’ dileklerimi iletiyor, yangının can ve mal kaybı olmadan bir an önce kontrol altına alınmasını diliyorum' dedi
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gazipaşa'da iki ayrı noktada çıkan yangın sonrası bölgeye giderek, incelemelerde bulundu.

Alanya'nın komşu ilçesi Gazipaşa’nın Küçüklü ve İnceğiz Mahallelerinde çıkan yangın nedeniyle bölgeye giden Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Gazipaşa Belediye Başkanı Sayın Mehmet Ali Yılmaz ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu. 
Başkan Yücel, "Poyrazın etkisiyle güçlü bir şekilde devam eden yangını söndürebilmek adına tüm gücümüzle onların yanındayız. Gazipaşa halkına ‘geçmiş olsun’ dileklerimi iletiyor, yangının can ve mal kaybı olmadan bir an önce kontrol altına alınmasını diliyorum' dedi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop