mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Yücel, ‘Kış Hazırlığı Kapsamında Tüm Ekiplerimiz Sahada’

Gündem 28.11.2021 - 17:35, Güncelleme: 28.11.2021 - 17:35
 

Başkan Yücel, ‘Kış Hazırlığı Kapsamında Tüm Ekiplerimiz Sahada’

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kış aylarında yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için başta dere ıslah ve temizliği olmak üzere menfez, rögar ile altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Alanya Belediyesi ekipleri ilçe genelinde yıl boyunca sürdürdüğü dere temizliği ve ıslah çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında derelerin sahille buluştuğu noktalarda da menfez ağızları açılarak önlem anlıyor. İLÇE GENELİNDE YOLLAR ELDEN GEÇİRİLİYOR Demirtaş, Mahmutlar Payallar Avsallar ve Merkez şantiyesine bağlı ekipler tüm mahallelerde asfalt yama, şarampol ve yol düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların özellikle yağmurlu havalarda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmalarının önüne geçmek için tüm ekiplerin sahada olduğuna vurgu yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Kış aylarında herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamak için tedbirlerimizi aldık. Tüm ekiplerimiz sahada çalışmalarını yürütüyor.’ dedi.
Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü kış aylarında yaşanabilecek olumsuzlukların önüne geçmek için başta dere ıslah ve temizliği olmak üzere menfez, rögar ile altyapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Alanya Belediyesi ekipleri ilçe genelinde yıl boyunca sürdürdüğü dere temizliği ve ıslah çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Çalışmalar kapsamında derelerin sahille buluştuğu noktalarda da menfez ağızları açılarak önlem anlıyor.

İLÇE GENELİNDE YOLLAR ELDEN GEÇİRİLİYOR

Demirtaş, Mahmutlar Payallar Avsallar ve Merkez şantiyesine bağlı ekipler tüm mahallelerde asfalt yama, şarampol ve yol düzenleme çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların özellikle yağmurlu havalarda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmalarının önüne geçmek için tüm ekiplerin sahada olduğuna vurgu yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Kış aylarında herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmamak için tedbirlerimizi aldık. Tüm ekiplerimiz sahada çalışmalarını yürütüyor.’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop