mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Filenin Sultanları Üçüncü Oldu

Spor 05.09.2021 - 10:08, Güncelleme: 05.09.2021 - 10:08
 

Filenin Sultanları Üçüncü Oldu

A Milli Kadın Voleybol Takımı, üçüncülük maçında Hollanda'yı 3-0 mağlup etti ve bronz madalyanın sahibi oldu.

CEV Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası yarı finalinde, Sırbistan'a kaybederek final şansını kaçıran Ay-Yıldızlılar, üçüncülük maçında Hollanda'yı sahadan 3-0'lık skorla sahadan sildi. Turnuvada üçüncü olarak büyük bir başarıya imza atan Milli Takım için binlerce paylaşım yapıldı. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Muhteşemsiniz. Hollanda'yı 3-0 yenen #FileninSultanları Avrupa 3.sü olarak bronz madalyayı kazandı. Bu ülke sizinle gurur duyuyor" dedi.  ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, "Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda Hollanda’yı 3-0 yenerek bronz madalya kazanan #FileninSultanları’nı tebrik ediyorum. Göğsümüzü kabarttığınız için teşekkürler".  MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "Gönlümüzün Şampiyonu #FileninSultanları Avrupa Üçüncüsü olarak gururumuz oldular". AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, "#FileninSultanları Avrupa 3'üncüsü, gönüllerimizin şampiyonu. Sizlerle her daim gurur duyuyoruz."  
A Milli Kadın Voleybol Takımı, üçüncülük maçında Hollanda'yı 3-0 mağlup etti ve bronz madalyanın sahibi oldu.

CEV Avrupa Kadınlar Voleybol Şampiyonası yarı finalinde, Sırbistan'a kaybederek final şansını kaçıran Ay-Yıldızlılar, üçüncülük maçında Hollanda'yı sahadan 3-0'lık skorla sahadan sildi. Turnuvada üçüncü olarak büyük bir başarıya imza atan Milli Takım için binlerce paylaşım yapıldı.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Muhteşemsiniz. Hollanda'yı 3-0 yenen #FileninSultanları Avrupa 3.sü olarak bronz madalyayı kazandı. Bu ülke sizinle gurur duyuyor" dedi. 

ALKÜ Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, "Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda Hollanda’yı 3-0 yenerek bronz madalya kazanan #FileninSultanları’nı tebrik ediyorum. Göğsümüzü kabarttığınız için teşekkürler". 

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, "Gönlümüzün Şampiyonu #FileninSultanları Avrupa Üçüncüsü olarak gururumuz oldular".

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, "#FileninSultanları Avrupa 3'üncüsü, gönüllerimizin şampiyonu. Sizlerle her daim gurur duyuyoruz."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop