mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Google Haberler Girişimi'nden 150 bin dolarlık fon

Bilim-Teknoloji 24.02.2022 - 12:49, Güncelleme: 24.02.2022 - 12:49
 

Google Haberler Girişimi'nden 150 bin dolarlık fon

Google Haber Girişimi kapsamında (GNI) 2019 yılından bu yana gerçekleştirdiği ve bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği inovasyon yarışmasıyla Google; Ortadoğu, Türkiye ve Afrika bölgesinde belirtilen kriterleri yerine getiren yenilikçi projelere 150 bin dolar değerinde fon sağlayacak. İSTANBUL (İGFA) - Google'ın gazetecilik ve haber endüstrisini desteklemeye yönelik olarak sürdürdüğü çalışmalardan biri olan Google Haber Girişimi Orta Doğu, Türkiye ve Afrika İnovasyon Yarışması (GNI Innovation Challenge), 2019 yılından bu yana 18 ülkeden toplam 43 projeye fon desteği sağladı.  Okuyucu etkileşimini artırabilecek ve/veya yeni iş modellerini ortaya çıkaracak projelerle başvuran yayıncıların fona hak kazandığı program, her yıl farklı yeniliklerle genişleyerek başvuru yapacak adaylarını bekliyor.  Geçtiğimiz sene ülkemizden de Mynet Medya Yayıncılık ve Aposto Teknoloji ve Medya’nın projeleriyle başarılı olduğu yarışma kapsamında fon sağlanan fikirler, yayıncılığa yönelik dijital üyelik planlarından Arapça arama araçlarına kadar birçok farklı yenilikçi projeyi kapsıyor.  Dünyanın farklı yerlerindeki yayıncıların, bölgelerine özgü sorunları ve farklı yaklaşımların gerekliliğini aktarmasıyla şekillenen 2022 GNI İnovasyon Yarışması, bu yıl daha geniş bir ağ oluşturuyor ve okuyucu etkileşimi, yeni okuyucu geliri, abonelikler, yanlış habercilik vb. gibi her türden dijital inovasyon projesini değerlendiriyor. Uygun görülen projeler 150 bin dolara kadar finansman desteği alabilecek. 2022 GNI İnovasyon Yarışması’nın son başvuru tarihi ise 5 Nisan olarak belirlendi. Başvurular saat 23.59’a kadar çevrimiçi olarak GNI Innovation Challenge web sitesi üzerinden İngilizce olarak yapılabilecek. 

Google Haber Girişimi kapsamında (GNI) 2019 yılından bu yana gerçekleştirdiği ve bu yıl üçüncüsünü düzenleyeceği inovasyon yarışmasıyla Google; Ortadoğu, Türkiye ve Afrika bölgesinde belirtilen kriterleri yerine getiren yenilikçi projelere 150 bin dolar değerinde fon sağlayacak.

İSTANBUL (İGFA) - Google'ın gazetecilik ve haber endüstrisini desteklemeye yönelik olarak sürdürdüğü çalışmalardan biri olan Google Haber Girişimi Orta Doğu, Türkiye ve Afrika İnovasyon Yarışması (GNI Innovation Challenge), 2019 yılından bu yana 18 ülkeden toplam 43 projeye fon desteği sağladı. 

Okuyucu etkileşimini artırabilecek ve/veya yeni iş modellerini ortaya çıkaracak projelerle başvuran yayıncıların fona hak kazandığı program, her yıl farklı yeniliklerle genişleyerek başvuru yapacak adaylarını bekliyor. 

Geçtiğimiz sene ülkemizden de Mynet Medya Yayıncılık ve Aposto Teknoloji ve Medya’nın projeleriyle başarılı olduğu yarışma kapsamında fon sağlanan fikirler, yayıncılığa yönelik dijital üyelik planlarından Arapça arama araçlarına kadar birçok farklı yenilikçi projeyi kapsıyor. 

Dünyanın farklı yerlerindeki yayıncıların, bölgelerine özgü sorunları ve farklı yaklaşımların gerekliliğini aktarmasıyla şekillenen 2022 GNI İnovasyon Yarışması, bu yıl daha geniş bir ağ oluşturuyor ve okuyucu etkileşimi, yeni okuyucu geliri, abonelikler, yanlış habercilik vb. gibi her türden dijital inovasyon projesini değerlendiriyor.

Uygun görülen projeler 150 bin dolara kadar finansman desteği alabilecek.

2022 GNI İnovasyon Yarışması’nın son başvuru tarihi ise 5 Nisan olarak belirlendi.

Başvurular saat 23.59’a kadar çevrimiçi olarak GNI Innovation Challenge web sitesi üzerinden İngilizce olarak yapılabilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop