mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Hakan Halit Yeni’den Otel Sahiplerine Çağrı

Turizm 29.03.2022 - 11:31, Güncelleme: 29.03.2022 - 11:31
 

Hakan Halit Yeni’den Otel Sahiplerine Çağrı

2022 turizm sezonundan umutlu olduklarını söyleyen HOTED Başdanışmanı Hakan Halit Yeni otel sahiplerine seslendi. Otel sahiplerinin işçilerden tasarruf yapmasını eleştiren Yeni, “Tasarrufunuzu başka yerlerden yapın. Emekçilerle ilgili tutumunuzu değiştirin artık. Aksi halde bunun bedelini hep birlikte çok ağır ödeyeceğiz” dedi.

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) Long Beach Resort Otel'in ev sahipliğinde, Koro Kozmetik Temizlik ve Turizm Ticaret A.Ş'nin destek ve katkılarıyla ‘Hijyen, Kimyasal ve Kullanım Koşulları’ konulu 157. eğitim seminerini gerçekleştirdi. Seminere HOTED yönetimi, üyeleri ve Koro Kimya yönetiminin yanı sıra, kat, çamaşırhane ve meydan şefleri, hijyen firmalarının temsilcileri, HOTED Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni, Eğitim Komitesi Başkanı Sema Yörütür, Özak İnsan Kaynakları Sahibi Yaşa Özak ve çok sayıda housekeeping müdürü katıldı. HOTED camiasının büyük ilgi gösterdiği seminerde, pandemiyle birlikte çok daha iyi anlaşılan ve  insan hayatının olmazsa olmazı olan hijyenin, kullanılan kimyasalların önemi, etkileri tepkileri ve kullanım koşulları, kimyager Kazım Akı ve mikrobiyoloji uzmanı Beyza Akı’nın sunumuyla enine boyuna anlatıldı.  “UMUDUMUZU HİÇ KAYBETMEDİK” HOTED dahil ülke genelindeki birçok housekeeping derneğinin de kurucularından olan Onursal Başkan ve Başdanışman Hakan Halit Yeni, savaşı bahane edip, çalışanlardan tasarruf etmek isteyen birçok işverenin aksine, 2022 sezonundan umutlu olduklarını ve umutlarını hiç kaybetmediklerini söyledi. Yeni, “Çeşitli bahanelerin arkasına sığınarak gözünü şimdiden emekçilere diken saygıdeğer işverenlerimize bir kez daha sesleniyorum. Tasarrufunuzu başka yerlerden, başka kalemlerden yapın. Emekçilerle ilgili tutumunuzu değiştirin artık. Aksi halde bunun bedelini hep birlikte çok ağır ödeyeceğiz. Siz emekçilerinize, çalışanlarınıza ne kadar sahip çıkarsanız, çalışanlarınız da sizlere o kadar sahip çıkıp, aidiyet duyguları o kadar artacaktır. Sektörden kopmaların önüne ancak bu şekilde geçebiliriz. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek” dedi.  “EĞİTİM FAALİYETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ” Dernek başkanı Sevgi Topuzel de seminere katılan katkı sağlayanlara teşekkür ederek, “Pandemi dolayısıyla etkinliklerimizi ve seminerlerimizi yapmıyorduk. Pandeminin etkisini yavaş yavaş yitirmesiyle birlikte dernek faaliyetlerimize hız verdik ve bundan sonra çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Tüm turizm camiasına iyi sezonlar dilerim” diye konuştu. Yaklaşık 3 saat süren seminer sonunda HOTED’in eğitim, etkinlik ve faaliyetlerine katkı sağlayan Koro Kimya yönetimine, seminere ev sahipliği yapan Long Beach Resort Otel Genel Müdürü Cengiz Aksoyer ve housekeeping müdürü, aynı zamanda HOTED Eğitim Komitesi üyesi olan Fatma Saylar'a dernek camiası adına teşekkür edilip, çiçek takdim edildi.
2022 turizm sezonundan umutlu olduklarını söyleyen HOTED Başdanışmanı Hakan Halit Yeni otel sahiplerine seslendi. Otel sahiplerinin işçilerden tasarruf yapmasını eleştiren Yeni, “Tasarrufunuzu başka yerlerden yapın. Emekçilerle ilgili tutumunuzu değiştirin artık. Aksi halde bunun bedelini hep birlikte çok ağır ödeyeceğiz” dedi.

Hotel Kat Hizmetleri Eğitimi ve Dekorasyonu Derneği (HOTED) Long Beach Resort Otel'in ev sahipliğinde, Koro Kozmetik Temizlik ve Turizm Ticaret A.Ş'nin destek ve katkılarıyla ‘Hijyen, Kimyasal ve Kullanım Koşulları’ konulu 157. eğitim seminerini gerçekleştirdi. Seminere HOTED yönetimi, üyeleri ve Koro Kimya yönetiminin yanı sıra, kat, çamaşırhane ve meydan şefleri, hijyen firmalarının temsilcileri, HOTED Onursal Başkanı ve Başdanışmanı Hakan Halit Yeni, Eğitim Komitesi Başkanı Sema Yörütür, Özak İnsan Kaynakları Sahibi Yaşa Özak ve çok sayıda housekeeping müdürü katıldı. HOTED camiasının büyük ilgi gösterdiği seminerde, pandemiyle birlikte çok daha iyi anlaşılan ve  insan hayatının olmazsa olmazı olan hijyenin, kullanılan kimyasalların önemi, etkileri tepkileri ve kullanım koşulları, kimyager Kazım Akı ve mikrobiyoloji uzmanı Beyza Akı’nın sunumuyla enine boyuna anlatıldı. 

“UMUDUMUZU HİÇ KAYBETMEDİK”
HOTED dahil ülke genelindeki birçok housekeeping derneğinin de kurucularından olan Onursal Başkan ve Başdanışman Hakan Halit Yeni, savaşı bahane edip, çalışanlardan tasarruf etmek isteyen birçok işverenin aksine, 2022 sezonundan umutlu olduklarını ve umutlarını hiç kaybetmediklerini söyledi. Yeni, “Çeşitli bahanelerin arkasına sığınarak gözünü şimdiden emekçilere diken saygıdeğer işverenlerimize bir kez daha sesleniyorum. Tasarrufunuzu başka yerlerden, başka kalemlerden yapın. Emekçilerle ilgili tutumunuzu değiştirin artık. Aksi halde bunun bedelini hep birlikte çok ağır ödeyeceğiz. Siz emekçilerinize, çalışanlarınıza ne kadar sahip çıkarsanız, çalışanlarınız da sizlere o kadar sahip çıkıp, aidiyet duyguları o kadar artacaktır. Sektörden kopmaların önüne ancak bu şekilde geçebiliriz. Bunu anlamak bu kadar zor olmasa gerek” dedi. 
“EĞİTİM FAALİYETLERİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”
Dernek başkanı Sevgi Topuzel de seminere katılan katkı sağlayanlara teşekkür ederek, “Pandemi dolayısıyla etkinliklerimizi ve seminerlerimizi yapmıyorduk. Pandeminin etkisini yavaş yavaş yitirmesiyle birlikte dernek faaliyetlerimize hız verdik ve bundan sonra çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Tüm turizm camiasına iyi sezonlar dilerim” diye konuştu. Yaklaşık 3 saat süren seminer sonunda HOTED’in eğitim, etkinlik ve faaliyetlerine katkı sağlayan Koro Kimya yönetimine, seminere ev sahipliği yapan Long Beach Resort Otel Genel Müdürü Cengiz Aksoyer ve housekeeping müdürü, aynı zamanda HOTED Eğitim Komitesi üyesi olan Fatma Saylar'a dernek camiası adına teşekkür edilip, çiçek takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop