mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

HBB’den vatandaşlara evde hizmet

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 10.05.2024 - 10:32, Güncelleme: 10.05.2024 - 09:41
 

HBB’den vatandaşlara evde hizmet

HBB’den vatandaşlara evde hizmet

Hatay Büyükşehir Belediyesi, ibadethanelerde temizlik ve evde bakım hizmetlerini il genelinde sürdürmeye devam ediyor.Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekipler, ilçe genelinde yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlara yönelik ev temizliği ve kişisel bakım hizmetleri vermeye devam ediyor. Ekipler; ilçe genelinde yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik ev temizliği ve kişisel bakım çalışmalarının yanı sıra İskenderun Pirireis Mahallesi’nde yer alan Binevler Camisi’nde, vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda ibadet etmelerini sağlamak amacıyla genel temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.Büyükşehir’in çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini ifade eden cami cemaati, HBB Başkanı Mehmet Öntürk’e ve HBB ekiplerine teşekkürlerini iletti.Yetkililer, ilçe genelinde hazırladıkları haftalık ve aylık planlar çerçevesinde vatandaşlara hizmet vermeye devam edeceklerini ifade ettiler.
HBB’den vatandaşlara evde hizmet
Hatay Büyükşehir Belediyesi, ibadethanelerde temizlik ve evde bakım hizmetlerini il genelinde sürdürmeye devam ediyor.
Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı ekipler, ilçe genelinde yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşlara yönelik ev temizliği ve kişisel bakım hizmetleri vermeye devam ediyor. Ekipler; ilçe genelinde yaşlı, engelli ve bakıma muhtaç vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik ev temizliği ve kişisel bakım çalışmalarının yanı sıra İskenderun Pirireis Mahallesi’nde yer alan Binevler Camisi’nde, vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda ibadet etmelerini sağlamak amacıyla genel temizlik çalışmaları gerçekleştirdi.
Büyükşehir’in çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini ifade eden cami cemaati, HBB Başkanı Mehmet Öntürk’e ve HBB ekiplerine teşekkürlerini iletti.
Yetkililer, ilçe genelinde hazırladıkları haftalık ve aylık planlar çerçevesinde vatandaşlara hizmet vermeye devam edeceklerini ifade ettiler.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop