mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Jandarma’dan safari araçlarına yönelik denetim ve bilgilendirme yapıldı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2024 - 11:05, Güncelleme: 22.05.2024 - 10:17
 

Jandarma’dan safari araçlarına yönelik denetim ve bilgilendirme yapıldı

Jandarma’dan safari araçlarına yönelik denetim ve bilgilendirme yapıldı

Antalya’da yaz aylarının gelmesi ile birlikte özellikle turistik bölgelerde faaliyet gösteren safari araçlarına yönelik denetim yapılarak turlara katılar turistler bilgilendirildi.Özellikle yaz aylarında Antalya’da yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdiği safari turlarına ve araçlarına yönelik Kemer ve Kaş ilçe Jandarma Komutanlıkları tarafından denetim ve tur katılımcılarına bilgilendirme yapıldı. Yapılan çalışmalarda Trafik Jandarma timlerince sürücüler ve safari turuna katılan yolculara, genel trafik kuralları, durma/duraklama ve yolcu indirme ve bindirme kuralları, hız kuralları ve takip mesafesi, geçme ve geçilme kuralları, emniyet kemeri kullanımının önemi hakkında bilgiler verildi.180 kişinin bilgilendirildiği çalışmalarda ayrıca 21 safari aracının da kontrolü yapıldı.
Jandarma’dan safari araçlarına yönelik denetim ve bilgilendirme yapıldı
Antalya’da yaz aylarının gelmesi ile birlikte özellikle turistik bölgelerde faaliyet gösteren safari araçlarına yönelik denetim yapılarak turlara katılar turistler bilgilendirildi.

Özellikle yaz aylarında Antalya’da yerli ve yabancı turistlerin ilgi gösterdiği safari turlarına ve araçlarına yönelik Kemer ve Kaş ilçe Jandarma Komutanlıkları tarafından denetim ve tur katılımcılarına bilgilendirme yapıldı. Yapılan çalışmalarda Trafik Jandarma timlerince sürücüler ve safari turuna katılan yolculara, genel trafik kuralları, durma/duraklama ve yolcu indirme ve bindirme kuralları, hız kuralları ve takip mesafesi, geçme ve geçilme kuralları, emniyet kemeri kullanımının önemi hakkında bilgiler verildi.180 kişinin bilgilendirildiği çalışmalarda ayrıca 21 safari aracının da kontrolü yapıldı.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop