mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

40 yıldır aynı okulda görev yapan "Kurtul Amca"ya yürek ısıtan emeklilik uğurlaması

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.05.2024 - 11:06, Güncelleme: 22.05.2024 - 08:55
 

40 yıldır aynı okulda görev yapan "Kurtul Amca"ya yürek ısıtan emeklilik uğurlaması

40 yıldır aynı okulda görev yapan "Kurtul Amca"ya yürek ısıtan emeklilik uğurlaması

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde 40 yıldır aynı okulda hizmetli olarak görev yapan Mehmet Kurtul’a öğrencilerin ve okul yönetiminin düzenlediği emeklilik uğurlaması yürekleri ısıttı.Emektar Mehmet Kurtul, Dörtyol ilçesinin ilk eğitim yuvaları içerisinde yer alan Kara Hasan Paşa Ortaokulu’nda 1983 yılında hizmetli kadrosunda göreve başladı. Görevini aynı okulda 40 yıl layıkıyla sürdüren ve öğrenciler tarafından “Kurtul Amca” olarak adlandırılan Kurtul, geçtiğimiz günlerde emekli olarak görevinden ayrıldı. Okuldaki son hizmet gününde “Kurtul Amca” diye bilinen emektar için okul yönetimi ve öğrenciler tarafından veda töreni düzenlendi. Yürekleri ısıtan konfetili, meşaleli ve bol alkışlı veda törenine okulun öğrencileri, öğretmenleri, idarecileri ve tüm mesai arkadaşları katıldı."40 yıl su gibi geldi geçti"Geride kalan yılların su gibi gelip geçtiğini dile getiren Mehmet Kurtul, "Kara Hasan Paşa Ortaokulu benim evim, ailem ve yuvam oldu. İnsanın bir yerde 40 yıl çalışabilmesi için orada huzurlu, mutlu olması gerekir, ben burada huzurluydum, mutluydum. 40 yıl su gibi geldi geçti. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, haklarını helal etmelerini istiyorum" diyerek duygularını aktardı.Çalıştığı 40 yıllık zaman diliminde herkesin gönlünde taht kuran, görevini layıkıyla yerine getiren emektar Kurtul’a okul idaresi tarafından plaket takdim edildi.
40 yıldır aynı okulda görev yapan "Kurtul Amca"ya yürek ısıtan emeklilik uğurlaması
Hatay’ın Dörtyol ilçesinde 40 yıldır aynı okulda hizmetli olarak görev yapan Mehmet Kurtul’a öğrencilerin ve okul yönetiminin düzenlediği emeklilik uğurlaması yürekleri ısıttı.
Emektar Mehmet Kurtul, Dörtyol ilçesinin ilk eğitim yuvaları içerisinde yer alan Kara Hasan Paşa Ortaokulu’nda 1983 yılında hizmetli kadrosunda göreve başladı. Görevini aynı okulda 40 yıl layıkıyla sürdüren ve öğrenciler tarafından “Kurtul Amca” olarak adlandırılan Kurtul, geçtiğimiz günlerde emekli olarak görevinden ayrıldı. Okuldaki son hizmet gününde “Kurtul Amca” diye bilinen emektar için okul yönetimi ve öğrenciler tarafından veda töreni düzenlendi. Yürekleri ısıtan konfetili, meşaleli ve bol alkışlı veda törenine okulun öğrencileri, öğretmenleri, idarecileri ve tüm mesai arkadaşları katıldı.

"40 yıl su gibi geldi geçti"
Geride kalan yılların su gibi gelip geçtiğini dile getiren Mehmet Kurtul, "Kara Hasan Paşa Ortaokulu benim evim, ailem ve yuvam oldu. İnsanın bir yerde 40 yıl çalışabilmesi için orada huzurlu, mutlu olması gerekir, ben burada huzurluydum, mutluydum. 40 yıl su gibi geldi geçti. Tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor, haklarını helal etmelerini istiyorum" diyerek duygularını aktardı.
Çalıştığı 40 yıllık zaman diliminde herkesin gönlünde taht kuran, görevini layıkıyla yerine getiren emektar Kurtul’a okul idaresi tarafından plaket takdim edildi.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop