mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Kırmızı ışık ihlali kaza yaptırdı: 1 yaralı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.05.2024 - 13:01, Güncelleme: 30.05.2024 - 11:19
 

Kırmızı ışık ihlali kaza yaptırdı: 1 yaralı

Kırmızı ışık ihlali kaza yaptırdı: 1 yaralı

Manavgat’ta kırmızı ışık ihlali yapan bir aracın, ticari araca çarpması sonucu meydana gelen kazada ticari araç sürücüsü yaralandı.Kaza, Manavgat ilçe merkezi Antbirlik Kavşağı’nda meydana geldi. Zeynal Songül’ün kullandığı Hasan Fehmi Boztepe Caddesi istikametine gitmekte olan 35 BCC 167 plakalı otomobil, Antbirlik Kavşağı’na geldiğinde kırmızı ışık ihlali yaptı. Kırmızı ışıkta geçen araç, o sırada kavşak sisteminde dönmekte olan Yasir Yazıcı yönetimindeki 07 BEU 533 plakalı ticari araç ile çarpıştı. Kazada yaralanan ve 112 Sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan ticari araç sürücüsünün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
Kırmızı ışık ihlali kaza yaptırdı: 1 yaralı
Manavgat’ta kırmızı ışık ihlali yapan bir aracın, ticari araca çarpması sonucu meydana gelen kazada ticari araç sürücüsü yaralandı.
Kaza, Manavgat ilçe merkezi Antbirlik Kavşağı’nda meydana geldi. Zeynal Songül’ün kullandığı Hasan Fehmi Boztepe Caddesi istikametine gitmekte olan 35 BCC 167 plakalı otomobil, Antbirlik Kavşağı’na geldiğinde kırmızı ışık ihlali yaptı. Kırmızı ışıkta geçen araç, o sırada kavşak sisteminde dönmekte olan Yasir Yazıcı yönetimindeki 07 BEU 533 plakalı ticari araç ile çarpıştı. Kazada yaralanan ve 112 Sağlık ekibinin olay yerindeki müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılan ticari araç sürücüsünün sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop