mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Motoruna yuva yapan kumruları rahatsız etmemek için 40 derece sıcakta evinde klima çalıştırmıyor

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.06.2024 - 11:10, Güncelleme: 20.06.2024 - 10:15
 

Motoruna yuva yapan kumruları rahatsız etmemek için 40 derece sıcakta evinde klima çalıştırmıyor

Motoruna yuva yapan kumruları rahatsız etmemek için 40 derece sıcakta evinde klima çalıştırmıyor

Antalya’nın Serik ilçesinde yaşayan vatandaş, evinin balkon kısmında bulunan klima dış ünitesine yuva yapan kumru ve yavrularının zarar görmemesi için, yaz sıcağında klimasını çalıştırmıyor.Serik ilçesinde yaşayan Mehmet Kurt, yaklaşık 1 ay önce klimasının dış ünitesini temizlemeye giriştiği sırada, kumruların klimanın motorunun üzerine yuva yaptığını gördü. Yuvayı bulduğu günden itibaren klimasını çalıştırmayan Kurt, “Bundan yaklaşık 25 gün önce sıcaklar başladı. Klimanın dış ünitesini temizlemek istedim. Elime su hortumunu aldım. Tam yıkayacaktım içinden bir kuş çıktı. Baktım bir tane kumru yuva yapmış. İçinde 2 tane yumurta vardı. Temizlemeyi ve klimayı çalıştırmayı vazgeçtim. Yaklaşık 25 gündür sıcaklarla boğuşuyoruz, 10-15 dakikada bir duş alıp havluyla serinlemeye çalışıyoruz. Kapı pencereyi açıyoruz. Kumrunun 2 tane yavrusu yumurtadan çıktı. Yavrular daha büyümedi. Herhalde 15 gün daha dişimizi sıkacağız. Bunların büyümesini ve gitmesini bekleyeceğiz. Ondan sonra inşallah klimamızı açar serinleriz. Yavruları her gün kontrol ediyoruz. Annelerine de yemek veriyoruz. Burası Antalya 40-45 derece sıcakta adeta yanıyoruz ama yapacak bir şey yok” diye konuştu.
Motoruna yuva yapan kumruları rahatsız etmemek için 40 derece sıcakta evinde klima çalıştırmıyor
Antalya’nın Serik ilçesinde yaşayan vatandaş, evinin balkon kısmında bulunan klima dış ünitesine yuva yapan kumru ve yavrularının zarar görmemesi için, yaz sıcağında klimasını çalıştırmıyor.
Serik ilçesinde yaşayan Mehmet Kurt, yaklaşık 1 ay önce klimasının dış ünitesini temizlemeye giriştiği sırada, kumruların klimanın motorunun üzerine yuva yaptığını gördü. Yuvayı bulduğu günden itibaren klimasını çalıştırmayan Kurt, “Bundan yaklaşık 25 gün önce sıcaklar başladı. Klimanın dış ünitesini temizlemek istedim. Elime su hortumunu aldım. Tam yıkayacaktım içinden bir kuş çıktı. Baktım bir tane kumru yuva yapmış. İçinde 2 tane yumurta vardı. Temizlemeyi ve klimayı çalıştırmayı vazgeçtim. Yaklaşık 25 gündür sıcaklarla boğuşuyoruz, 10-15 dakikada bir duş alıp havluyla serinlemeye çalışıyoruz. Kapı pencereyi açıyoruz. Kumrunun 2 tane yavrusu yumurtadan çıktı. Yavrular daha büyümedi. Herhalde 15 gün daha dişimizi sıkacağız. Bunların büyümesini ve gitmesini bekleyeceğiz. Ondan sonra inşallah klimamızı açar serinleriz. Yavruları her gün kontrol ediyoruz. Annelerine de yemek veriyoruz. Burası Antalya 40-45 derece sıcakta adeta yanıyoruz ama yapacak bir şey yok” diye konuştu.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop