mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alkol alıp kaldırımda sızdılar, ceplerinde kurcalanmadık yerleri kalmadı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2024 - 14:45, Güncelleme: 27.06.2024 - 14:26
 

Alkol alıp kaldırımda sızdılar, ceplerinde kurcalanmadık yerleri kalmadı

Alkol alıp kaldırımda sızdılar, ceplerinde kurcalanmadık yerleri kalmadı

Antalya’da alkol aldığı için kendinden geçtiği iddia edilen iki kişi, kaldırımda sızınca yanlarına gelen bir kişi ceplerini kurcaladı. O anlar olaya sessiz kalıp sadece ‘gitti telefon’ diyen bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.Olay, dün akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesi Köroğlu Bulvarı üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz iki kişi iddiaya göre alkol aldıktan sonra kendinden geçip kaldırımda sızdı. Bu sırada kaldırımda uzananların yanına gelen bir kişi de, onların ceplerini kurcaladığı ve bir süre sonra bölgeden uzaklaştığı görüldü.“Gitti adamın cep telefonu”Bu sırada cep telefonuyla kayıtta olan bir apartman sakini ise, duruma müdahale etmek yerine sessiz kalmayı tercih etti. Her gün bu tarz olaylarla karşılaştığını söyleyen vatandaş, “gitti telefon” dedi.Görüntüler sosyal medyada çok izlenen görüntüler arasına girdi.
Alkol alıp kaldırımda sızdılar, ceplerinde kurcalanmadık yerleri kalmadı
Antalya’da alkol aldığı için kendinden geçtiği iddia edilen iki kişi, kaldırımda sızınca yanlarına gelen bir kişi ceplerini kurcaladı. O anlar olaya sessiz kalıp sadece ‘gitti telefon’ diyen bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, dün akşam saatlerinde Muratpaşa ilçesi Köroğlu Bulvarı üzerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz iki kişi iddiaya göre alkol aldıktan sonra kendinden geçip kaldırımda sızdı. Bu sırada kaldırımda uzananların yanına gelen bir kişi de, onların ceplerini kurcaladığı ve bir süre sonra bölgeden uzaklaştığı görüldü.

“Gitti adamın cep telefonu”
Bu sırada cep telefonuyla kayıtta olan bir apartman sakini ise, duruma müdahale etmek yerine sessiz kalmayı tercih etti. Her gün bu tarz olaylarla karşılaştığını söyleyen vatandaş, “gitti telefon” dedi.
Görüntüler sosyal medyada çok izlenen görüntüler arasına girdi.

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop