mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Trafikte korku dolu anların yaşandığı kavga, ’sinyal’ tartışmasından çıkmış

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2024 - 09:56, Güncelleme: 16.09.2024 - 08:57
 

Trafikte korku dolu anların yaşandığı kavga, ’sinyal’ tartışmasından çıkmış

Trafikte korku dolu anların yaşandığı kavga, ’sinyal’ tartışmasından çıkmış

Hatay’da otobüs şoförü ve otomobil sürücüsü arasında yaşanan kavganın araç içi kamerası görüntülerinde kavganın sinyal vermemeden dolayı yaşandığı ortaya çıktı. Görüntülerde; otomobil sürücüsünün, otobüsün önünü kestiği, şoföre küfrederek hakarette bulunduğu anlar ve bıçaklı saldırı anı kameraya yansıdı.Antakya - Reyhanlı yolu Narlıca Mahallesi mevkiinde yaşanan olayda trafikte seyir halindeki otobüsün şoförüyle, başka bir aracın sürücüsü arasında başlayan tartışmada korku dolu anlar yaşanmıştı. Kısa sürede kavgaya dönüşen ve küfürlerin havada uçuştuğu tartışmada otobüs şoförü, araç sürücüsüne bıçak çekmiş ve kavgayı çevredeki vatandaşlar ayırmıştı. Otobüsün ortaya çıkan araç içi kamera görüntüleri ise olayı gözler önüne serdi. Görüntülerde; otomobil sürücüsünün otobüsün önünü kestiği ve küfrederek sinyal vermediği için otobüs şoförüne saldırdığı anlar anbean kameraya yansıdı. Tarafların yaralanmadığı ve birbirinden şikayetçi olmadığı kavgadan ötürü Antakya Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin otobüs şoförünün işine son verdiği öğrenildi.
Trafikte korku dolu anların yaşandığı kavga, ’sinyal’ tartışmasından çıkmış
Hatay’da otobüs şoförü ve otomobil sürücüsü arasında yaşanan kavganın araç içi kamerası görüntülerinde kavganın sinyal vermemeden dolayı yaşandığı ortaya çıktı. Görüntülerde; otomobil sürücüsünün, otobüsün önünü kestiği, şoföre küfrederek hakarette bulunduğu anlar ve bıçaklı saldırı anı kameraya yansıdı.
Antakya - Reyhanlı yolu Narlıca Mahallesi mevkiinde yaşanan olayda trafikte seyir halindeki otobüsün şoförüyle, başka bir aracın sürücüsü arasında başlayan tartışmada korku dolu anlar yaşanmıştı. Kısa sürede kavgaya dönüşen ve küfürlerin havada uçuştuğu tartışmada otobüs şoförü, araç sürücüsüne bıçak çekmiş ve kavgayı çevredeki vatandaşlar ayırmıştı. Otobüsün ortaya çıkan araç içi kamera görüntüleri ise olayı gözler önüne serdi. Görüntülerde; otomobil sürücüsünün otobüsün önünü kestiği ve küfrederek sinyal vermediği için otobüs şoförüne saldırdığı anlar anbean kameraya yansıdı. Tarafların yaralanmadığı ve birbirinden şikayetçi olmadığı kavgadan ötürü Antakya Özel Halk Otobüsleri Kooperatifi’nin otobüs şoförünün işine son verdiği öğrenildi.

Hatay HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop