mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya TOKİ'de Kriz Büyüyor!

Gündem 30.09.2024 - 10:32, Güncelleme: 30.09.2024 - 10:32
 

Alanya TOKİ'de Kriz Büyüyor!

Alanya’nın Mahmutlar bölgesindeki TOKİ konutlarında yönetim krizi giderek büyüyor.

Yönetim, bazı çıkar gruplarının kendilerine karşı karalama kampanyası yürüttüğünü ve siyasi baskılar altında olduklarını iddia ediyor. Özellikle aidat ödeme süreçleri ve genel kurul toplantılarında yaşanan aksaklıklar, site sakinleri arasında gerginliği artırmış durumda. Yönetim, bu baskılar ve iddialar karşısında harekete geçerek, sorumlu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını ve hukuki süreci başlattıklarını açıkladı. Krizin nasıl çözüleceği ve taraflar arasında uzlaşma sağlanıp sağlanamayacağı ise merak konusu.
Alanya’nın Mahmutlar bölgesindeki TOKİ konutlarında yönetim krizi giderek büyüyor.

Yönetim, bazı çıkar gruplarının kendilerine karşı karalama kampanyası yürüttüğünü ve siyasi baskılar altında olduklarını iddia ediyor. Özellikle aidat ödeme süreçleri ve genel kurul toplantılarında yaşanan aksaklıklar, site sakinleri arasında gerginliği artırmış durumda.

Yönetim, bu baskılar ve iddialar karşısında harekete geçerek, sorumlu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını ve hukuki süreci başlattıklarını açıkladı. Krizin nasıl çözüleceği ve taraflar arasında uzlaşma sağlanıp sağlanamayacağı ise merak konusu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop