mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Dikkat! Yarın Elektrikler Kesiliyor

Gündem 11.10.2024 - 11:48, Güncelleme: 11.10.2024 - 11:48
 

Alanya Dikkat! Yarın Elektrikler Kesiliyor

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre, Alanya'da 12 Ekim 2024 tarihinde planlı bakım ve yatırım çalışmaları nedeniyle bazı mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

Alanya'da elektrik şebekesinin daha güvenli ve verimli hale getirilmesi amacıyla gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle, belirlenen bölgelerde elektrik verilemeyecek.Elektrik kesintilerinin vatandaşların günlük yaşamlarını etkilemesi bekleniyor. Bu nedenle, elektrik kesintisi yaşanacak bölgelerde oturanların gerekli önlemleri almaları öneriliyor.  Saat 09.00 - 16.00: Oba Mahallesi, Çavuşlar Köyü ve Oba Uğur bölgeleri Saat 09.30 - 16.30: Burçaklar, Emişbeleni Değirmentaşı, Emişbeleni Mahallesi Ballılar Sokak, Emişbeleni Mahallesi Şeyh Şamil Caddesi, Emişbeleni Çalışkan, Gözbüüyük, Güney, Soğukpınar ve Yenice bölgeleri Saat 13.30 - 15.30: Cikcilli 112, Cikcilli 202 ve Cikcilli Mahallesi 112 Sokak bölgeleri 
Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre, Alanya'da 12 Ekim 2024 tarihinde planlı bakım ve yatırım çalışmaları nedeniyle bazı mahallelerde elektrik kesintisi yaşanacak.

Alanya'da elektrik şebekesinin daha güvenli ve verimli hale getirilmesi amacıyla gerçekleştirilecek çalışmalar nedeniyle, belirlenen bölgelerde elektrik verilemeyecek.Elektrik kesintilerinin vatandaşların günlük yaşamlarını etkilemesi bekleniyor. Bu nedenle, elektrik kesintisi yaşanacak bölgelerde oturanların gerekli önlemleri almaları öneriliyor. 
Saat 09.00 - 16.00: Oba Mahallesi, Çavuşlar Köyü ve Oba Uğur bölgeleri
Saat 09.30 - 16.30: Burçaklar, Emişbeleni Değirmentaşı, Emişbeleni Mahallesi Ballılar Sokak, Emişbeleni Mahallesi Şeyh Şamil Caddesi, Emişbeleni Çalışkan, Gözbüüyük, Güney, Soğukpınar ve Yenice bölgeleri
Saat 13.30 - 15.30: Cikcilli 112, Cikcilli 202 ve Cikcilli Mahallesi 112 Sokak bölgeleri 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop