mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Başkan Yücel Şampiyon Dilara’yı Evinde Ziyaret Etti

Gündem 13.10.2021 - 10:39, Güncelleme: 13.10.2021 - 10:39
 

Başkan Yücel Şampiyon Dilara’yı Evinde Ziyaret Etti

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2021 Avrupa Down Sendromlular Atletizm Oyunları'nda, 8 madalya kazanarak yurda dönen Milli sporcu Dilara Çevik ve ailesini evinde ziyaret etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, başarısıyla hem Alanya’yı hem Türkiye’yi gururlandıran Down Sendromlu Sporcu Dilara Çevik ve ailesini evinde ziyaret etti. Göreve geldiği günden bu yana engelli dostu şehir misyonuyla Alanya’yı adeta yeniden inşa eden Başkan Yücel, azmi ve çalışkanlığıyla tüm Dünya’ya örnek olan Alanyalı Dilara Çevik’le buluştu. Misafirini kapıda karşılayan Dilara, eğitim hayatından spor yaşamına a’dan z’ye Başkan Yücel ile koyu bir sohbet gerçekleştirdi. YÜCEL: “ALANYA SENİNLE GURUR DUYUYOR” 2021 Avrupa Down Sendromlular Atletizm Oyunları'ndaki başarısıyla birlikte madalya koleksiyonundaki rakamı 43’e çıkaran Dilara’nın bu başarısında büyük pay sahibi olan anne Mihriban ve Baba Şevki Çevik’i de tebrik eden Başkan Yücel; “2021 Avrupa Down Sendromlular Atletizm Oyunları'nda, Dünya rekorları kırarak toplamda 8 madalya kazanan Milli sporcumuz, değerli kızımız Dilara Çevik ve bu başarıda büyük pay ve emek sahibi olan ailesini tebrik ediyorum. Alanya onunla gurur duyuyor. Tebrikler şampiyon.” dedi.  
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 2021 Avrupa Down Sendromlular Atletizm Oyunları'nda, 8 madalya kazanarak yurda dönen Milli sporcu Dilara Çevik ve ailesini evinde ziyaret etti.

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, başarısıyla hem Alanya’yı hem Türkiye’yi gururlandıran Down Sendromlu Sporcu Dilara Çevik ve ailesini evinde ziyaret etti. Göreve geldiği günden bu yana engelli dostu şehir misyonuyla Alanya’yı adeta yeniden inşa eden Başkan Yücel, azmi ve çalışkanlığıyla tüm Dünya’ya örnek olan Alanyalı Dilara Çevik’le buluştu. Misafirini kapıda karşılayan Dilara, eğitim hayatından spor yaşamına a’dan z’ye Başkan Yücel ile koyu bir sohbet gerçekleştirdi.

YÜCEL: “ALANYA SENİNLE GURUR DUYUYOR”

2021 Avrupa Down Sendromlular Atletizm Oyunları'ndaki başarısıyla birlikte madalya koleksiyonundaki rakamı 43’e çıkaran Dilara’nın bu başarısında büyük pay sahibi olan anne Mihriban ve Baba Şevki Çevik’i de tebrik eden Başkan Yücel; “2021 Avrupa Down Sendromlular Atletizm Oyunları'nda, Dünya rekorları kırarak toplamda 8 madalya kazanan Milli sporcumuz, değerli kızımız Dilara Çevik ve bu başarıda büyük pay ve emek sahibi olan ailesini tebrik ediyorum. Alanya onunla gurur duyuyor. Tebrikler şampiyon.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop