mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Alanya’da

Siyaset 13.10.2021 - 11:57, Güncelleme: 13.10.2021 - 12:01
 

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Alanya’da

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün Alanya'ya geldi.

24.Dönem Milletvekili ve eski İlbank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Üstün , İlçe teşkilatı ile birlikte bir dizi temaslarda bulundu.  BBP MKYK üyesi Alaaddin Çakır'a taziye ziyaretinde bulunan Üstün ve İlçe teşkilatı bir sonraki gün sırasıyla MÜSİAD , ALTSO ve Alanya Toptancı Hali ziyaretlerini gerçekleştirdi.  İlçe teşkilatı ile birlikte Feramuz Üstün'e Genel Merkez Çalışma ve Sosyal Politikalar Başkanı Raziye Gök Aktaş , Genel Merkez Seçim ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Hüseyin Tuluk, Kurucular Kurulu ve PYK üyesi Mevlüt Demir, Karaman İl Koordinatörü ve PYK üyesi Ali Kiriş de vardı. Her gittikleri yerde olumlu bir hava ile karşılaşan Gelecek Partisi heyeti hem sahada hem masada başarılı ve özverili çalışmalarına devam edeceklerine dair vurgu yaptı. İlçe Başkanı Av. Mevlüt Çakan şunları kaydetti; Alanyamızda Genel Başkan Yardımcımızı ağırlamak hem teşkilatımız adına hem ilçemiz adına gurur vericidir. Ülke genelinde ve Alanya'da sorunlar her geçen gün çığ gibi büyümektedir. Her dokunduğumuz esnafımız, işçimiz, çiftçimizden feryatlar yükselmektedir. Ekonomik sıkıntılar toplumun her kesimine yansımış ve acı etkisini gösterir hale gelmiştir. Sivil Toplum Kuruluşları ve Hal ziyaretlerimizde de bunu müşahede etme imkanımız olmuştur. Tüm bu sorunlar sarmalına çözüm üretecek adres de Gelecek Partisi ve teşkilatlarıdır.  Yapıcı muhalefet anlayışıyla her zaman esnafımız, çiftçimiz ve tüm vatandaşlarımızın dertlerini dinleyip çözüm üreteceğiz. Ziyaretleri ile bizleri mutlu eden Genel Başkan Yardımcımız Feramuz Üstün’e , Çalışma ve Sosyal Politikalar Başkanı Raziye Gök Aktaş’a , programlarımıza katılan Genel Merkez Seçim ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Hüseyin Tuluk, Kurucular Kurulu ve PYK üyesi Mevlüt Demir, Karaman İl Koordinatörü ve PYK üyesi Ali Kiriş’e ilçe teşkilatımız adına teşekkür ederiz.
Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Feramuz Üstün Alanya'ya geldi.

24.Dönem Milletvekili ve eski İlbank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı olan Üstün , İlçe teşkilatı ile birlikte bir dizi temaslarda bulundu.  BBP MKYK üyesi Alaaddin Çakır'a taziye ziyaretinde bulunan Üstün ve İlçe teşkilatı bir sonraki gün sırasıyla MÜSİAD , ALTSO ve Alanya Toptancı Hali ziyaretlerini gerçekleştirdi. 
İlçe teşkilatı ile birlikte Feramuz Üstün'e Genel Merkez Çalışma ve Sosyal Politikalar Başkanı Raziye Gök Aktaş , Genel Merkez Seçim ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Hüseyin Tuluk, Kurucular Kurulu ve PYK üyesi Mevlüt Demir, Karaman İl Koordinatörü ve PYK üyesi Ali Kiriş de vardı. Her gittikleri yerde olumlu bir hava ile karşılaşan Gelecek Partisi heyeti hem sahada hem masada başarılı ve özverili çalışmalarına devam edeceklerine dair vurgu yaptı. İlçe Başkanı Av. Mevlüt Çakan şunları kaydetti;
Alanyamızda Genel Başkan Yardımcımızı ağırlamak hem teşkilatımız adına hem ilçemiz adına gurur vericidir. Ülke genelinde ve Alanya'da sorunlar her geçen gün çığ gibi büyümektedir. Her dokunduğumuz esnafımız, işçimiz, çiftçimizden feryatlar yükselmektedir. Ekonomik sıkıntılar toplumun her kesimine yansımış ve acı etkisini gösterir hale gelmiştir. Sivil Toplum Kuruluşları ve Hal ziyaretlerimizde de bunu müşahede etme imkanımız olmuştur. Tüm bu sorunlar sarmalına çözüm üretecek adres de Gelecek Partisi ve teşkilatlarıdır.  Yapıcı muhalefet anlayışıyla her zaman esnafımız, çiftçimiz ve tüm vatandaşlarımızın dertlerini dinleyip çözüm üreteceğiz. Ziyaretleri ile bizleri mutlu eden Genel Başkan Yardımcımız Feramuz Üstün’e , Çalışma ve Sosyal Politikalar Başkanı Raziye Gök Aktaş’a , programlarımıza katılan Genel Merkez Seçim ve Hukuk İşleri Başkan Yardımcısı Hüseyin Tuluk, Kurucular Kurulu ve PYK üyesi Mevlüt Demir, Karaman İl Koordinatörü ve PYK üyesi Ali Kiriş’e ilçe teşkilatımız adına teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop