mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya Trafiğine Çözüm Önerisi

Gündem 13.10.2021 - 12:05, Güncelleme: 13.10.2021 - 12:05
 

Alanya Trafiğine Çözüm Önerisi

Alanya’da Ömür Eczanesi sahibi Ali Kasapoğlu, yazın felç olan Alanya Kalesi trafiği için çözüm önerilerini bir bir sıraladı.

 Ali Kasapoğlu, yazın felç olan Alanya Kalesi trafiği için çözüm önerilerini açıkladı. İşte Ali Kasapoğlu’nun o önerileri… Turizm işinde çok acemiyiz, Kale’ye bu yaz neredeyse hiç çıkamadım, çünkü hem park hem trafik sorunu var. Birkaç önerim var. Biliyorum, saçımız sakalımız yok, o yüzden sözümüz geçmez ama belki kaale alan olur işte. 1-Kale’ye çıkan tur otobüsleri randevulu çalışsınlar, 2-Kale’de yerleşik oturanlara araç camına sarı bir etiket verilsin ve etiketi olmayanlara çıkış izni verilmesin, 3-Gezi amaçlı özel araç çıkışı yaz aylarında yasaklansın, 4-Belirli bir noktaya kadar ücretli gezi araçları götürsün, giden bir önceki grubu getirsin, 5-Gezi aracının bıraktığı noktadan turisti küçük gruplar halinde golf arabaları alsın, grubun milliyetine ve diline göre bir CD ile Kale’nin tarihi dinletilsin, gezilsin, tanıtım yapılsın, 6-Bu uygulama ile ciddi bir gelir elde edildiği gibi trafik keşmekeşliği de çözülmüş olur. Ayrıca Kale’nin turistik tanıtımı da yapılmış olur. 7- Bana teşekkür de unutulmasın…
Alanya’da Ömür Eczanesi sahibi Ali Kasapoğlu, yazın felç olan Alanya Kalesi trafiği için çözüm önerilerini bir bir sıraladı.

 Ali Kasapoğlu, yazın felç olan Alanya Kalesi trafiği için çözüm önerilerini açıkladı.

İşte Ali Kasapoğlu’nun o önerileri…

Turizm işinde çok acemiyiz, Kale’ye bu yaz neredeyse hiç çıkamadım, çünkü hem park hem trafik sorunu var.

Birkaç önerim var. Biliyorum, saçımız sakalımız yok, o yüzden sözümüz geçmez ama belki kaale alan olur işte.

1-Kale’ye çıkan tur otobüsleri randevulu çalışsınlar,

2-Kale’de yerleşik oturanlara araç camına sarı bir etiket verilsin ve etiketi olmayanlara çıkış izni verilmesin,

3-Gezi amaçlı özel araç çıkışı yaz aylarında yasaklansın,

4-Belirli bir noktaya kadar ücretli gezi araçları götürsün, giden bir önceki grubu getirsin,

5-Gezi aracının bıraktığı noktadan turisti küçük gruplar halinde golf arabaları alsın, grubun milliyetine ve diline göre bir CD ile Kale’nin tarihi dinletilsin, gezilsin, tanıtım yapılsın,

6-Bu uygulama ile ciddi bir gelir elde edildiği gibi trafik keşmekeşliği de çözülmüş olur. Ayrıca Kale’nin turistik tanıtımı da yapılmış olur.

7- Bana teşekkür de unutulmasın…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop