mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da İzinli Mahkumlar Yargı Paketini Bekliyor

Gündem (İGFA) - İGFA Haber Ajansı | 20.11.2021 - 21:45, Güncelleme: 20.11.2021 - 21:45
 

Alanya’da İzinli Mahkumlar Yargı Paketini Bekliyor

90 bin tutuklu ve hükümlünün yararlandığı, bugüne kadar 9 kez uzatılan Covid-19 izni, 30 Kasım’da sona eriyordu.

Koronavirüs salgını nedeniyle cezaevlerinin nüfusunun artması üzerine Nisan 2020'de çıkarılan infaz paketiyle yaklaşık 90 bin tutuklu ve hükümlüye verilen iznin süresi 6 ay daha uzatılıyor. Söz konusu adım, Meclis'te görüşmeleri devam eden 5. Yargı Paketi ile hayata geçirilecek. HaberTürk'ten Fevzi Çakır'ın haberine göre 8 Kasım'da yapılan kabine toplantısında konu ele alındı. İzin uygulamasına son verilmesi yönünde görüş birliğine varıldı. Bu karar sonrası Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nden açıklama geldi. "Covid-19 izin dönüşü" başlıklı açıklamada, izin uygulamasının 30 Kasım'da son bulacağı belirtildi. Dönüşte izlenecek sağlık protokolü maddeler halinde anlatıldı.  Alanya’da da 1200 mahkumun gözü kulağı çıkacak yargı paketine çevrildi. 
90 bin tutuklu ve hükümlünün yararlandığı, bugüne kadar 9 kez uzatılan Covid-19 izni, 30 Kasım’da sona eriyordu.

Koronavirüs salgını nedeniyle cezaevlerinin nüfusunun artması üzerine Nisan 2020'de çıkarılan infaz paketiyle yaklaşık 90 bin tutuklu ve hükümlüye verilen iznin süresi 6 ay daha uzatılıyor. Söz konusu adım, Meclis'te görüşmeleri devam eden 5. Yargı Paketi ile hayata geçirilecek.

HaberTürk'ten Fevzi Çakır'ın haberine göre 8 Kasım'da yapılan kabine toplantısında konu ele alındı. İzin uygulamasına son verilmesi yönünde görüş birliğine varıldı. Bu karar sonrası Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü'nden açıklama geldi. "Covid-19 izin dönüşü" başlıklı açıklamada, izin uygulamasının 30 Kasım'da son bulacağı belirtildi. Dönüşte izlenecek sağlık protokolü maddeler halinde anlatıldı.  Alanya’da da 1200 mahkumun gözü kulağı çıkacak yargı paketine çevrildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop