mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’dan Kudüs Turları Başlıyor

Gündem 23.11.2021 - 09:23, Güncelleme: 23.11.2021 - 09:28
 

Alanya’dan Kudüs Turları Başlıyor

Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü Umre ve Kudüs Ziyaretleri Daire Başkanlığı öncülüğünde 2021-2022 yılları içerisinde Kudüs turlarına yeniden başlanıyor.

Yeniden başlayan Kudüs turları ile ilgili Alanya Müftülüğü tarafından bir açıklama gerçekleştirildi. Açıklamada, “Üç gece dört gün şeklinde düzenlenecek olan ziyaretlerde, iki ayrı konaklama türü olacak. Her iki konaklama türünde de yolculara üç öğün yemek verilecek. Turlara katılacak olan vatandaşlar için dini rehberliğin yanı sıra ziyaret yerleri konusunda bilgili, deneyimli personel görevlendirilecek. Ayrıca Kudüs ziyaretlerine katılacak olan vatandaşlara yönelik eğitim seminerleri düzenlenecek. Tura katılacaklar ilgili makamlarca Kovid-19 salgın hastalığı nedeniyle alınmış tüm tedbir ve kurallara uymakla yükümlü olacak. Ayrıca yolculara seyahat sigortası da yapılacak” ifadeleri kullanıldı. KUDÜS TURLARI KAPSAMINDA VERİLECEK HİZMETLER ŞÖYLE: -Kudüs Otel Kirası -Kudüs’te Sabah Kahvaltısı, Öğle ve Akşam Yemeği -Uçak Bilet Ücreti -Vize Ücreti -Kudüs’te Ziyaret Yerleri -Covid Kapsamlı Seyahat Sağlık Sigortası KAYIT İÇİN İZLENECEK YOL VE İSTENEN BELGELER: Kudüs turuna ait banka kodu ile Türkiye Diyanet Vakfı Hac ve Umre Muhasebe Koordinatörlüğünce anlaşmalı bankalara açtırılan Kudüs kurumsal tahsilat hesabına ücretini peşin olarak yatırdıktan sonra müracaatlarını Alanya Müftülüğünden yapabileceklerdir. Kayıt yaptırdıktan sonra, Alanya Müftülüğünden alacakları 2021-2022 Kudüs Ziyaretleri Kayıt Formunu 2 nüsha halinde doldurarak aşağıdaki belgelerle birlikte bir nüshasını Alanya Müftülüğüne teslim edecekler ve ayrıca kendilerinden; 1. Katılacağı tur tarihi itibariyle geçerlilik süresi en az 1 yıl olan pasaport (pasaportu kişiler çıkartacaklardır.) 2. Seyahat ücretinin yatırıldığını gösterir banka dekontu, 3. Kudüs ziyaretinden vazgeçilmesi halinde yolcu tarafından imzalanan Kudüs Ziyaretleri Kayıt Formunda belirtilen kesintiler uygulanacaktır.
Diyanet İşleri Başkanlığı Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü Umre ve Kudüs Ziyaretleri Daire Başkanlığı öncülüğünde 2021-2022 yılları içerisinde Kudüs turlarına yeniden başlanıyor.

Yeniden başlayan Kudüs turları ile ilgili Alanya Müftülüğü tarafından bir açıklama gerçekleştirildi. Açıklamada, “Üç gece dört gün şeklinde düzenlenecek olan ziyaretlerde, iki ayrı konaklama türü olacak. Her iki konaklama türünde de yolculara üç öğün yemek verilecek. Turlara katılacak olan vatandaşlar için dini rehberliğin yanı sıra ziyaret yerleri konusunda bilgili, deneyimli personel görevlendirilecek. Ayrıca Kudüs ziyaretlerine katılacak olan vatandaşlara yönelik eğitim seminerleri düzenlenecek. Tura katılacaklar ilgili makamlarca Kovid-19 salgın hastalığı nedeniyle alınmış tüm tedbir ve kurallara uymakla yükümlü olacak. Ayrıca yolculara seyahat sigortası da yapılacak” ifadeleri kullanıldı.

KUDÜS TURLARI KAPSAMINDA VERİLECEK HİZMETLER ŞÖYLE:

-Kudüs Otel Kirası
-Kudüs’te Sabah Kahvaltısı, Öğle ve Akşam Yemeği
-Uçak Bilet Ücreti
-Vize Ücreti
-Kudüs’te Ziyaret Yerleri
-Covid Kapsamlı Seyahat Sağlık Sigortası

KAYIT İÇİN İZLENECEK YOL VE İSTENEN BELGELER:

Kudüs turuna ait banka kodu ile Türkiye Diyanet Vakfı Hac ve Umre Muhasebe Koordinatörlüğünce anlaşmalı bankalara açtırılan Kudüs kurumsal tahsilat hesabına ücretini peşin olarak yatırdıktan sonra müracaatlarını Alanya Müftülüğünden yapabileceklerdir.
Kayıt yaptırdıktan sonra, Alanya Müftülüğünden alacakları 2021-2022 Kudüs Ziyaretleri Kayıt Formunu 2 nüsha halinde doldurarak aşağıdaki belgelerle birlikte bir nüshasını Alanya Müftülüğüne teslim edecekler ve ayrıca kendilerinden;
1. Katılacağı tur tarihi itibariyle geçerlilik süresi en az 1 yıl olan pasaport (pasaportu kişiler çıkartacaklardır.)
2. Seyahat ücretinin yatırıldığını gösterir banka dekontu,
3. Kudüs ziyaretinden vazgeçilmesi halinde yolcu tarafından imzalanan Kudüs Ziyaretleri Kayıt Formunda belirtilen kesintiler uygulanacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop