mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Alanya’da Öğrencilere TÜBİTAK’tan Destek

Eğitim 23.11.2021 - 22:04, Güncelleme: 23.11.2021 - 22:04
 

Alanya’da Öğrencilere TÜBİTAK’tan Destek

ALKÜ’lü öğrencilerin hazırladığı projeler, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye layık görüldü.

TÜBİTAK Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) 2021 yılı sonuçları açıklandı. Lisans öğrencilerinin Ar-Ge kültürü kazanmaları, araştırma ekosistemine ilk adımı atmaları ve araştırma yapmaya teşvik edilmeleri amacıyla hazırlanan, Proje tabanlı burs programının 2021 yılı başvuru sonuçlarına göre ALKÜ’lü beş öğrenci destek almaya hak kazandı. STAR programına fen, mühendislik, sağlık ve sosyal ve beşeri bilimler alanlarında, 115 farklı üniversite öğrenim gören bin 543 lisans öğrencisi kabul edildi. REKTÖR KALAN’DAN TEBRİK “Öğrencilerimiz her alanda başarı gösteriyor” diyerek sözlerine başlayan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, “Akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz her yıl spor, bilim, kültür ve sanat gibi daha birçok alanda üniversitemizi gururlandıran başarılar elde ediyor. Tabi bu başarılar kolay elde edilmiyor. Her başarının altında büyük bir özveri ve emek yatıyor. Bu vesileyle, TÜBİTAK 2247/C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) 2021 yılı çağrısı kapsamında destek almaya hak kazanan öğrencilerimiz ile Proje yürütücüsü akademisyenlerimizi tebrik ederim.” diye konuştu. TÜBİTAK’ın destek verdiği projelere ilişkin detaylara https://alkutto.alanya.edu.tr internet sitesinden ulaşılabiliyor. 
ALKÜ’lü öğrencilerin hazırladığı projeler, TÜBİTAK tarafından desteklenmeye layık görüldü.

TÜBİTAK Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) 2021 yılı sonuçları açıklandı. Lisans öğrencilerinin Ar-Ge kültürü kazanmaları, araştırma ekosistemine ilk adımı atmaları ve araştırma yapmaya teşvik edilmeleri amacıyla hazırlanan, Proje tabanlı burs programının 2021 yılı başvuru sonuçlarına göre ALKÜ’lü beş öğrenci destek almaya hak kazandı. STAR programına fen, mühendislik, sağlık ve sosyal ve beşeri bilimler alanlarında, 115 farklı üniversite öğrenim gören bin 543 lisans öğrencisi kabul edildi.

REKTÖR KALAN’DAN TEBRİK

“Öğrencilerimiz her alanda başarı gösteriyor” diyerek sözlerine başlayan Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektörü Prof. Dr. Ekrem Kalan, “Akademisyenlerimiz ve öğrencilerimiz her yıl spor, bilim, kültür ve sanat gibi daha birçok alanda üniversitemizi gururlandıran başarılar elde ediyor. Tabi bu başarılar kolay elde edilmiyor. Her başarının altında büyük bir özveri ve emek yatıyor. Bu vesileyle, TÜBİTAK 2247/C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) 2021 yılı çağrısı kapsamında destek almaya hak kazanan öğrencilerimiz ile Proje yürütücüsü akademisyenlerimizi tebrik ederim.” diye konuştu.

TÜBİTAK’ın destek verdiği projelere ilişkin detaylara https://alkutto.alanya.edu.tr internet sitesinden ulaşılabiliyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop