mecidiyekoyilan.com sisliclub.com bakirkoynet.com halkalibeste.com avcilartasarim.com sirintepeevleri.com bahcesehirkonut.com taksimpark.com besiktastayim.net kartalpartnerler.com mykadikoy.com umraniyeilan.com anadoluchat.com maltepeozel.com ankabeylikduzu.com opendik.com avrupasabah.com kocaeligrafiktasarim.com niceantalya.com atakoykbb.com eskisehireleman.com muglafethiye.com sakaryagunlukkiralik.com muglalilaremlak.com malatyayolyardim.com denizliavize.com konyakonutborsasi.com kayseriliforumu.com ankaraenglishtime.com bursawikipedia.com neizm.com

Müftü İlhan'dan Konferansa Davet

Gündem 24.11.2021 - 12:07, Güncelleme: 24.11.2021 - 12:07
 

Müftü İlhan'dan Konferansa Davet

Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN "Sosyal Medyayı Nasıl Kullanmalıyız" konulu konferansa tüm Alanya halkını davet etti.

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençlere milli ve manevi değerleri kazandırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve sahih dini bilgi ile buluşmalarına, böylece Kur'ân ve sünnet eksenli bilgi, birikim ve ahlaki kazanımlar elde etmelerine yardımcı olmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Bu kapsamda 26 Kasım 2021 Cuma günü saat 19:00’da Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda Yazar Safiye ÇETİNKAYA’nın konuşmacı olarak katılacağı “Sosyal Medyayı Nasıl Kullanmalıyız” konulu konferans programı düzenlenecek. Düzenlenecek olan konferansa başta gençler olmak üzere tüm Alanya halkını davet eden Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN şu ifadelere yer verdi: Günümüzde aynı çatı altında ama birbirinden habersiz yaşayan ailelerin sayısı her geçen gün artıyor. Bizlere zaman kazandırması gereken teknoloji, günümüzde zaman kaybetmenin ve vakit öldürmenin maalesef en aldatıcı tuzağı haline geldi. Hepimizin hayatında yerini alan internet ve sosyal medya, başıboş, ilkesiz ve sorumsuz bir alan olmamalıdır. Müslümana yakışan daima sorumluluk bilinciyle hareket etmek, Rabbinin koyduğu sınırlara uymaktır. Bugün bizler için teknolojiden tamamen uzak bir hayat sürmek elbette mümkün değildir. Zaten İslam’ın da böyle bir talebi yoktur. Ancak teknolojiyi helal-haram hassasiyeti taşıyarak, ahlaki ilkeleri koruyarak, insan hak ve özgürlüklerini ihlal etmeden kullanmak öncelikli sorumluluğumuzdur. Böylece vaktimizi daha verimli ve emeğimizi daha anlamlı hale getirebiliriz. Yeter ki her nimet gibi teknolojiyi de Cenâb-ı Hakk’ın koyduğu ölçü ve sınırlara riayet ederek kullanalım. Bu vesileyle hayatımızın bir parçası haline gelen sosyal medya’yı nasıl kullanmamız gerektiğine dair Gençlik Koordinatörlüğümüz tarafından düzenlenecek olan konferansımıza başta gençler olmak üzere tüm Alanya halkını davet ediyorum.” dedi.
Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN "Sosyal Medyayı Nasıl Kullanmalıyız" konulu konferansa tüm Alanya halkını davet etti.

Alanya Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü tarafından gençlere milli ve manevi değerleri kazandırmak, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak ve sahih dini bilgi ile buluşmalarına, böylece Kur'ân ve sünnet eksenli bilgi, birikim ve ahlaki kazanımlar elde etmelerine yardımcı olmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.

Bu kapsamda 26 Kasım 2021 Cuma günü saat 19:00’da Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonunda Yazar Safiye ÇETİNKAYA’nın konuşmacı olarak katılacağı “Sosyal Medyayı Nasıl Kullanmalıyız” konulu konferans programı düzenlenecek.

Düzenlenecek olan konferansa başta gençler olmak üzere tüm Alanya halkını davet eden Alanya Müftüsü Dr. İhsan İLHAN şu ifadelere yer verdi: Günümüzde aynı çatı altında ama birbirinden habersiz yaşayan ailelerin sayısı her geçen gün artıyor. Bizlere zaman kazandırması gereken teknoloji, günümüzde zaman kaybetmenin ve vakit öldürmenin maalesef en aldatıcı tuzağı haline geldi. Hepimizin hayatında yerini alan internet ve sosyal medya, başıboş, ilkesiz ve sorumsuz bir alan olmamalıdır. Müslümana yakışan daima sorumluluk bilinciyle hareket etmek, Rabbinin koyduğu sınırlara uymaktır. Bugün bizler için teknolojiden tamamen uzak bir hayat sürmek elbette mümkün değildir. Zaten İslam’ın da böyle bir talebi yoktur. Ancak teknolojiyi helal-haram hassasiyeti taşıyarak, ahlaki ilkeleri koruyarak, insan hak ve özgürlüklerini ihlal etmeden kullanmak öncelikli sorumluluğumuzdur. Böylece vaktimizi daha verimli ve emeğimizi daha anlamlı hale getirebiliriz. Yeter ki her nimet gibi teknolojiyi de Cenâb-ı Hakk’ın koyduğu ölçü ve sınırlara riayet ederek kullanalım. Bu vesileyle hayatımızın bir parçası haline gelen sosyal medya’yı nasıl kullanmamız gerektiğine dair Gençlik Koordinatörlüğümüz tarafından düzenlenecek olan konferansımıza başta gençler olmak üzere tüm Alanya halkını davet ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve alanyakenthaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
vip bayan
petshop